Van auto wisselen met een lopend leasecontract: zo werkt het

09 december 2022

Rijd jij rond in een leaseauto, maar sluit deze auto niet meer helemaal aan bij jouw huidige situatie of zakelijke ambities voor de toekomst? Dan komt 123Lease met een oplossing, want je kunt je huidige leaseauto inruilen voor een auto die wel aansluit op jouw wensen en behoeften. Zelfs als je jouw huidige leaseauto niet via 123Lease leaset kunnen wij je helpen. Hoe dat precies in zijn gang gaat, lees je hieronder.

Altijd rondrijden in een representatieve auto

Als ondernemer wil je natuurlijk rondrijden in een representatieve auto die naar behoren werkt. Helaas kan het voorkomen dat de auto het begint te begeven, of dat de auto niet meer past bij jouw situatie. Misschien wil je een auto met meer laadruimte of wil je graag overstappen naar elektrisch. Je kunt hiervoor een nieuwe wagen aanschaffen, maar je kunt ook gewoon jouw huidige leaseauto inruilen voor een andere auto op basis van financial lease. Met financial lease kun je dus eigenlijk altijd rondrijden in een representatieve auto.

Zonder kosten of boetes

Als je op dit moment al rondrijdt in een auto op basis van financial lease, kun je bij 123Lease zonder problemen deze auto inruilen voor een andere. En dat gebeurt zonder kosten, boetes of andere gekke verrassingen. Het nieuwe leasecontract wordt verrekend met jouw oude leasecontract. Dit betekent wel dat het maandtermijn kan veranderen. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de waarde van de nieuwe auto.

Zo werkt het

Jouw huidige leaseauto inruilen voor een andere wagen is zo gepiept. Je kiest simpelweg een andere auto uit en je vraagt hiervoor een offerte aan. Vermeld hierbij wel dat je al in een leaseauto rijdt. Daarna neemt onze leaseadviseur Edwin contact met je op, zodat jij na akkoord en ondertekening van het nieuwe contract meteen kunt rondrijden in jouw gloednieuwe bolide.

Over 123Lease

Wil je als ondernemer een auto leasen? Dan helpt 123Lease je onbezorgd op weg met de auto en leaseoplossing die past bij jouw zakelijke wensen en behoeften. Ons team van deskundige adviseurs met passie voor en kennis over auto’s helpen jou de juiste keuze te maken die past bij jouw wensen, behoeften en onderneming.

Bekijk hier alle personenauto's

Bekijk hier alle bedrijfswagens