Goedkoop een auto leasen

Voordelig zakelijk leasen voor zzp’ers, MKB-ers en freelancers

Wil jij als ondernemer graag gemakkelijk en voordelig een auto leasen?

Veel ondernemers willen graag een mooie auto leasen. Voor elk type ondernemer kan financial lease de oplossing zijn, in welke fase je onderneming of zit. Of je nu startend of ervaren ondernemer bent, 123Lease heeft altijd een auto of bedrijfswagen beschikbaar die bij jou en je onderneming past. In onze leasevoorraad vind je veel verschillende soorten auto’s en bedrijfswagens die je voor een laag bedrag kunt leasen. 

We helpen je graag om een auto te vinden die past bij jouw wensen en behoeften, zodat jij een duurzame keuze maakt die past bij jouw onderneming. Dit kan vaak een stuk voordeliger dan je denkt. Met financial lease is dat al mogelijk met een bedrag onder de 100,- euro per maand!

Voordelig een auto leasen

Een financial lease hoeft helemaal niet duur te zijn. Dat zie je gelijk wanneer je naar onze leasevoorraad kijkt. Daarin vind je duizenden auto’s en bedrijfswagens. Van nieuw tot bijna nieuw of gebruikt maar in goede staat en van elektrisch tot aan gas of hybride. Onze adviseurs met passie voor en kennis over auto’s helpen je graag bij het vinden van een model dat goed bij jouw persoonlijke situatie en budget past. 

Op zoek naar een zakelijke leaseauto of bedrijfswagen voor een klein budget? Kijk dan vooral naar de wat kleinere of oudere modellen, daar vind je de voertuigen met de scherpste prijzen.

Auto leasen onder de 100 euro

123 Lease heeft auto’s beschikbaar voor ieder budget. Zo ook voor een budget tot maximaal 100,- euro. Je kunt het je misschien bijna niet voorstellen, maar het is echt mogelijk om een auto te leasen voor minder dan 100 euro per maand. De keuze is in deze prijscategorie wel wat beperkter: je kunt met name kiezen uit de meer goedkope en/of de wat oudere auto’s. 

Bekijk het lease aanbod tot 100 euro per maand

Ga je een auto leasen en let je daarbij vooral op de prijs? Wees je er dan goed van bewust dat niet alleen het leasetarief meespeelt, maar dat er meer kosten bij komen kijken. Zo zijn voor oudere auto’s de onderhoudskosten vaak relatief gezien hoger. Daarom is het in sommige gevallen uiteindelijk goedkoper om een auto te leasen tegen een iets hoger tarief. 

Benieuwd wat nu echt de voordeligste optie is voor jou? Neem contact op met onze adviseur Tim, hij voorziet je graag van deskundig advies op maat.

Auto leasen onder de 150 euro

Heb je iets meer budget beschikbaar en wil je graag een auto of bedrijfswagen leasen tot 150 euro per maand? Dan is het aanbod van leasevoertuigen een stuk uitgebreider. In het aanbod tot 150 euro vind je meer variatie in het soort beschikbare auto’s en er zitten nieuwere modellen tussen. 

Met een maandbedrag tot de 150 euro kun je vaak ook veel jong gebruikte auto’s leasen. Een belangrijk voordeel van dit type auto is dat de onderhoudskosten een stuk lager zijn. Ook verbruiken jong gebruikte auto’s vaak een stuk minder brandstof. Daarom is het meestal voordeliger om te kiezen voor een zuinige, jong gebruikte lease auto dan een oudere lease auto tot 100 euro per maand. 

Benieuwd hoe dit in jouw situatie zit? Vraag het aan één van onze adviseurs. Bel naar 038-2022660 of mail naar info@123lease.nl

Een ander belangrijk voordeel van de auto’s in deze categorie is dat ze er moderner uitzien en vaak uitgerust zijn met moderne tools die het autorijden comfortabeler maken, zoals Bluetooth Carkits.

Bekijk alle auto's met een maandbedrag lager dan 150 euro

Auto leasen onder de 200 euro

Kies je voor een leaseauto onder de 200 euro per maand? Dan heb je nog meer keuze en kun je zelfs volledig nieuwe auto’s en bedrijfswagens leasen. In deze prijsklasse kun je onder meer kiezen uit relatief kleine nieuwe auto’s en jong gebruikte stationwagens en middenklassers. Het kiezen voor een financial lease brengt dus duidelijk veel voordelen met zich mee en maakt het voor jou mogelijk om voor een relatief laag bedrag toch een mooie, representatieve auto of bedrijfswagen rijden.

Bekijk alle auto's met een maandbedrag tot 200 euro