Goedkoop een auto leasen

Voordelig leasen

Een auto leasen voor de laagste prijs. Soms is het niet belangrijk en zoek je geen mooie, luxe auto, maar wil je gewoon goedkoop een auto leasen. De prijzen van financial leasen vallen vaak erg mee. In onze leasevoorraad vind je diverse goedkope auto’s en bedrijfswagens die je heel voordelig kunt leasen.

Voordelig leasen

Financial lease kan verrassend voordelig. Dat merk je, als je in onze leasevoorraad kijkt. Deze bevat duizenden auto’s en bedrijfswagens. Deze zijn nieuw, bijna nieuw of gebruikt. Zo kun je precies uitzoeken wat het beste bij jouw budget past. De laagste leaseprijzen vind je uiteraard bij de kleinste en/of oudste voertuigen. Van een kleine stadsauto tot een grote bestelbus, op zowel benzine of diesel en natuurlijk ook als hybride of elektrische auto, onze leasevoorraad is omvangrijk en divers. Alle voertuigen worden tegen de laagst mogelijke tarieven aangeboden. Wie goedkoop een auto of bedrijfsauto wil leasen, is bij ons absoluut aan het goede adres.

Auto leasen onder de 100 euro

Als je een auto met de laagst mogelijke kosten wilt leasen, dan zijn er best nog heel wat mogelijkheden. Het lijkt bijna onvoorstelbaar, maar het is zelfs mogelijk om een auto te leasen voor minder dan 100 euro. Uiteraard heb je dan alleen keus uit de wat goedkopere of oudere auto’s, maar je kunt dan inderdaad voor onder de 100 euro per maand een auto leasen. Besef wel dat het niet alleen om het laagste leasetarief gaat, maar om de totale kosten. Mocht je bijvoorbeeld kiezen voor een wat oudere auto dan loop je wel het risico dat de onderhoudskosten wat hoger zijn. Daarom zou je ook kunnen overwegen om te kijken naar een auto met een iets hoger leasebedrag. Bekijk hier alle auto's met een maandbedrag lager dan 100 euro.

Auto leasen onder de 150 euro

Als je iets meer budget hebt en een voertuig onder de 150 euro wilt leasen, zul je zien dat je veel meer keus hebt en dat de auto’s vaak een stuk nieuwer zijn. Voor onder de 150 euro kun je bijvoorbeeld ook veel jong gebruikte auto’s leasen. Deze zijn zowel qua brandstofverbruik als onderhoudskosten vaak veel voordeliger, zodat je uiteindelijk misschien wel veel goedkoper uit bent. Het leasen van een wat jongere auto heeft natuurlijk ook het voordeel dat je in wat modernere, recentere auto rijdt die vaak is voorzien van moderne gemakken zoals een Bluetooth carkit.
Bekijk hier alle auto's met een maandbedrag lager dan 150 euro.

Auto leasen onder de 200 euro

Als je een auto onder de 200 euro heb je zelfs keus uit een groot aantal nieuwe auto’s en bedrijfswagens. Hier merk je duidelijk het voordeel van financial lease. De leasebedragen zijn relatief laag zodat je voor een gering budget zelfs een nieuwe auto kunt leasen. Dit betreft dan niet eens de allerkleinste auto’s. Wie een jong gebruikte auto zoekt, heeft zelfs keus uit diverse middenklassers en stationwagens. Zo kun je voor een relatief laag bedrag en met weinig bijkomende kosten toch nog in een ruime, comfortabele auto of ruime en betrouwbare bedrijfswagen rijden.
Bekijk hier alle auto's met een maandbedrag lager dan 200 euro.