Occasion Leasen

Een tweedehands auto leasen?

Wil jij graag een auto leasen, maar houden de hoge maandelijkse kosten van een nieuwe auto je tegen? Dan is het leasen van een occasion iets voor jou! Door een tweedehands auto te leasen, kun je vaak een stuk voordeliger een auto leasen. En dat zonder in te moeten leveren op de kwaliteit of representativiteit van je auto. Met een occasion lease bespaar je al snel tot wel honderden euro’s per maand en kun je jouw nieuwe auto vaak al binnen een paar dagen ophalen!

Het leasen van een occasion is in de meeste gevallen veel voordeliger dan het leasen van een nieuwe auto. Zo betaal je een veel lager maandbedrag en is je auto meestal een stuk sneller leverbaar dan wanneer je kiest voor een nieuwe leaseauto. Daar bovenop komt dat je jouw oude auto - wanneer je kiest voor financial lease - vaak kunt inruilen bij de garage waar jouw leaseauto staat, in ruil voor een flinke korting op het totale leasebedrag.

Ook kun je als zakelijke rijder vaak profiteren van een lagere bijtelling als je kiest voor een ‘jonge’ gebruikte auto. Tegenwoordig zijn er steeds meer goed uitziende, jonge occasions beschikbaar om zakelijk te leasen.

Het is bij 123Lease alleen mogelijk om als ondernemer een auto te leasen.

Zakelijk een occasion leasen: de voordelen

Het leasen van een occasion brengt veel voordelen met zich mee. Niet alleen financieel, maar ook op praktisch gebied. Daarbij komt dat veel jonge, gebruikte auto’s er vaak net zo netjes en representatief uitzien als nieuwe auto’s. Door zakelijk een occasion te leasen heb je wél de representativiteit van een mooie, nette auto, zonder het hoge maandbedrag dat komt kijken bij een volledig nieuwe leaseauto.

Benieuwd naar ons aanbod occasion leaseauto’s?

Bekijk onze grote voorraad occasion leaseauto's

Occasion leasen: een lagere aanschafprijs

Ga je zakelijk een tweedehands personenauto of bedrijfswagen leasen? Dan is de hoge afschrijving van de eerste paar jaar er al vanaf. Dit maakt de auto een stuk goedkoper om te leasen, ook wanneer je voor een jonger model kiest.

Tweedehands leasen: snel leverbaar

Heb je snel een andere auto nodig voor jouw bedrijf? Veel nieuwe lease auto's hebben tegenwoordig een lange levertijd. Occasions zijn gewoon uit voorraad leverbaar. Zo heb jij snel die mooie, representatieve auto beschikbaar waarmee jij gerust je klanten en zakelijke relaties kunt bezoeken.

Bekijk de snel leverbare occasions

Tweedehands financial lease: inruil mogelijk

Kies je voor een financial lease? Dan koop je jouw auto bij een garage. Bij de garage kun je ook je oude auto inruilen. Door je oude auto in te ruilen bij de garage, wordt je leasebedrag een stuk lager! Dat komt doordat het leasebedrag gebaseerd wordt op het bedrag dat je voor je auto bij moet betalen. Gezien je jouw oude auto inruilt, wordt dit bedrag veel lager. Zo profiteer je dus van dubbel voordeel: lagere kosten voor de occasion zelf én een fikse korting doordat je jouw oude auto inruilt.

Als ondernemer een occasion leasen

Ben je ondernemer? Dan kan het voor jou erg aantrekkelijk zijn om een occasion te leasen. Natuurlijk wegen voor jou ook voordelen zoals de lage aanschafprijs en de korte levertijd mee, maar als ondernemer profiteer je van nog meer belangrijke voordelen.

BTW verrekenbaar

Als ondernemer kun je, als je voor financial lease kiest, de BTW die je over jouw leaseauto betaalt weer terugvorderen. Dat is ook mogelijk wanneer je een gebruikte auto least, zolang het gaat om een zogenoemde BTW-auto.

Wil je graag een leaseauto waarop je de BTW kunt terugvorderen?

Bekijk de beschikbare BTW-auto's

Lage bijtelling

Ga je een relatief jonge occasion leasen? Dan profiteer je van een lage bijtelling! De lage bijtelling is namelijk geldig tot 5 jaar na de eerste tenaamstelling van de auto. Met dit type occasions heb je dus niet alleen een relatief nieuwe auto in je bezit, maar profiteer je ook nog eens veel lagere kosten.

Aftrekbare rente

Als ondernemer ben je misschien al bekend met de mogelijkheid om de rente van je financial lease af te trekken bij de belasting. Wist je dat dit ook mogelijk is als je kiest voor een financial occasion lease?

Bekijk de beschikbare occasions

Occasion leasen bij 123Lease

Wil je graag een occasion leasen? De adviseurs van 123Lease staan voor je klaar. Met hun passie voor en kennis over auto’s voorzien adviseurs Tim en Edwin je van persoonlijk advies. Zo helpen we jou onbezorgd op weg! Bekijk hier waarom 123Lease  voor jou de juiste keuze is.