Operational Lease Acties

Wie kiest voor Operational Lease, kiest vooral voor de lusten en niet voor de lasten. Operational Lease is namelijk een vorm van leasen waarbij je volledig wordt ontlast. De leasemaatschappij verzorgt namelijk bijna alles voor je. Naast het voldoen van het maandelijkse maandbedrag voor de Operational Lease hoef je alleen nog maar te rijden en te tanken.

Kies gelijk de auto die bij jou past

Geen gedoe

Met Operational Lease kun je zorgeloos een nieuwe auto rijden. Je betaalt alleen het maandelijkse leasebedrag en je brandstof en hebt verder geen onverwachte kosten. Het enige wat je nog moet doen is de auto conform de fabrieksinstructies naar de garage brengen voor onderhoud. De onderhoudskosten zijn voor rekening van de leasemaatschappij, net als de kosten van reparaties, verzekering, afschrijving, wegenbelasting, pechhulp en vervangend vervoer.

Geen onverwachte kosten

Het grote voordeel van deze voordeel van Operational Lease is dat je geen onverwachte kosten hebt. Het enige waar je mee te maken hebt, zijn het maandelijkse leasebedrag en de kosten voor parkeren en brandstof. Je weet bij Operational Lease dus precies waar je aan toe bent.

Zo werkt Operational Lease

Het leasen van een auto via Operational Lease werkt heel eenvoudig:

1. Kies je auto uit

Je kijkt met welke auto je graag wilt rijden, inclusief alle accessoires en opties. Daarna bepaal je hoeveel kilometer je jaarlijks rijdt.

2. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij 123Lease.nl

Vervolgens neem je contact op met 123Lease.nl, wij overleggen met jou welke leaseperiode voor jou het meest geschikt is. Dan komen er nog enkele andere zaken een bod waarna wij jou een vrijblijvend voorstel sturen.

3. Teken het leasecontract

Als je daarmee akkoord gaat en de leasemaatschappij ook heeft onderzocht of jij aan jouw verplichtingen kunt voldoen, wordt het leasecontract getekend.

Tenslotte zal de leasemaatschappij zorgen dat jij zo snel mogelijk over jouw nieuwe leaseauto kunt beschikken.