Financial Lease Particulier

Financial lease heeft veel voordelen. We snappen dan ook goed dat jij enthousiast bent geworden over deze leasevorm. Maar om een auto te leasen op basis van financial lease, moet je over een KVK-nummer beschikken.

Het is dus niet mogelijk om als particulier zijnde te kiezen voor financial lease.

Auto leasen als particulier

Ben je geen ondernemer en dus niet in het bezit van een KVK-nummer? Dan kun je helaas als particulier zijnde geen leasecontract afsluiten op basis van financial lease. Je moet namelijk een KVK-nummer invullen wanneer je kiest voor financial lease.

Als particulier kun je wel kiezen voor private lease. Bij deze leasevorm betaal je een bepaald bedrag per maand om rond te kunnen rijden in een nieuwe of tweedehands auto.

Let op: bij 123Lease bieden wij geen private lease aan.

Auto leasen als ondernemer

Ben je wél in het bezit van een KVK-nummer? Dan kun je wel profiteren van de vele voordelen van financial lease. Dankzij financial lease kun je rondrijden in een representatieve auto, ben je economisch gezien eigenaar van de auto en heb je recht op een aantal fiscale voordelen. Bekijk hier alle deals van financial lease.

Bekijk onze grote lease voorraad

Naast financial lease kun je als ondernemer ook kiezen voor operational lease, waarbij je kunt rondrijden in een gloednieuwe auto. De kosten worden allemaal gedekt, op de brandstof- en parkeerkosten na. Bekijk hier het aanbod van operational lease.

Weet je niet goed welke leasevorm het beste bij jou past? Neem dan contact op met Roy, Tim of Edwin. Zij kunnen antwoord geven op al jouw vragen!

Contactgegevens