Waarom ondernemers kiezen voor 123Lease

123Lease helpt ondernemers onbezorgd op weg met de leaseoplossing die past bij jouw zakelijke wensen en behoeften.

Waarom moet jij kiezen voor 123Lease?

Een (bedrijfs)auto is een duurzame, maar ook kostbare investering. Veel zzp’ers en ondernemers hebben zo’n (bedrijfs)auto nodig om hun werkzaamheden succesvol uit te kunnen voeren, klantbezoeken te kunnen doen en/of materiaal te kunnen vervoeren.

123Lease is specialist op het gebied van zakelijk leasen en staat met een team van deskundige adviseurs voor je klaar met onafhankelijk advies en duidelijke, objectieve informatie. Zo helpen we ondernemers zoals jij onbezorgd op weg met de (bedrijfs)auto én leaseoplossing die past bij jouw zakelijke wensen en behoeften.

Kennis en passie voor automotive

Ons team heeft meer dan 50 jaar ervaring in de automotive branche. Met passie voor en kennis van auto’s staan onze adviseurs voor je klaar en helpen ze jou de juiste, duurzame keuze te maken die past bij jou en jouw onderneming.

Snel en zorgvuldig resultaat

Bij 123Lease heb je niet te maken met lange wachttijden: je kunt gewoon contact met ons opnemen via WhatsApp en krijgt snel een reactie van onze adviseurs. We zijn resultaatgericht en schakelen snel, maar gaan altijd zorgvuldig om met jouw aanvraag en gegevens.

Persoonlijke aandacht en service

Onze betrokken, onafhankelijke lease adviseurs staan voor je klaar. In welke fase jouw onderneming zich ook bevindt, we helpen je de juiste oplossing te vinden. We helpen je niet alleen met je lease aanvraag, maar zijn er ook voor je wanneer je nog twijfelt over het type auto of de leasevorm die bij je past. We ondersteunen je bij het hele proces en ontzorgen je van A tot Z. Zo houd jij tijd over om te doen waar je goed in bent: ondernemen.

Eerlijk, transparant en duidelijk

We maken complexe zaken rondom zakelijk leasen op een eenvoudige manier duidelijk. Zo weet jij altijd precies waar je aan toe bent. Onze adviseurs werken onafhankelijk en voorzien je van eerlijk advies gebaseerd op hun specialistische kennis.

Voordelen van financial lease via 123Lease.nl

Ga je een auto financial leasen via 123Lease? Dan profiteer je van meerdere voordelen, waaronder:

Snel en persoonlijk contact

Bij 123Lease ben je zeker van snel en persoonlijk contact. Onze adviseurs staan telefonisch, via WhatsApp en per e-mail graag voor je klaar met deskundige kennis en onafhankelijk advies.

De auto wordt jouw eigendom

123Lease werkt uitsluitend op basis van financial lease. Dit betekent dat de auto - aan het einde van je leasecontract - jouw eigendom is. Daarnaast profiteer je van verschillende fiscale voordelen. Hier lees je er alles over.

Acceptatie zonder jaarcijfers

Bij 123Lease kun je ook akkoord krijgen op jouw lease aanvraag zonder daar jaarcijfers voor te hoeven presenteren. Wel zo gemakkelijk!

Snel een voorstel

Doe je een aanvraag en wordt deze geaccepteerd? Dan ontvang je snel een voorstel van ons. Ook wanneer een aanvraag niet geaccepteerd wordt krijg je snel een antwoord. Met 123Lease weet je snel waar je aan toe bent.

Grote leasevoorraad

123Lease heeft een zeer groot aanbod aan (bedrijfs)auto’s. Nieuw, jong gebruikt of toch een occasion: er zit voor iedere ondernemer wel een geschikte (bedrijfs)auto tussen. In welke fase jouw onderneming zich ook bevindt, 123Lease staat voor je klaar.

Bekijk onze grote voorraad personenauto's Bekijk onze grote voorraad bedrijfswagens