Een auto operational leasen? Dit zijn de beste voorraadmodellen

11 oktober 2021

Veel ondernemers kiezen ervoor om via 123Lease een bedrijfsauto te leasen. Vaak heb je de keuze uit financial lease en operational lease. Bij operational lease worden alle zorgen uit handen genomen: de leasemaatschappij draait op voor het onderhoud, de verzekeringen en de afschrijving. Voor deze extra's betaal jij natuurlijk wel waardoor je maandbedrag vaak hoger uitvalt dan bij financial lease. Daarnaast ben je bij operational lease niet de economische eigenaar van de auto en geniet je niet van de fiscale voordelen zoals bij financial lease het geval is. operational lease is wel een vaak gekozen leasevorm bij ondernemers die een nieuwe auto willen leasen. Hieronder staan de beste voorraadmodellen voor je op een rij.

1. Tesla Model 3 

Tijdens het rijden in de Tesla Model 3 kan jij genieten van de vele technische snufjes die de auto te bieden heeft. Je kunt bijvoorbeeld de hele auto bedienen met een scherm zo groot als een laptop. Bovendien hebben de ontwerpers van dit model stilgestaan bij de veiligheid: de auto is namelijk volledig gemaakt van aluminium en staal. Rondrijden in een auto is nog nooit zo prettig geweest. De Tesla Model 3 operational lease je al vanaf 665 euro per maand.

2. Opel Corsa-e

De honderd procent elektrische auto van Opel, de Opel Corsa-e, is een sportieve en compacte auto. Ook deze auto is niet karig wat betreft de technische ontwikkelingen. Zo heeft deze auto bijvoorbeeld een vermoeidheidssensor. Ideaal als je als ondernemer vaak op de weg bent te vinden. De Opel Corsa-e operational lease je vanaf 349 euro per maand.

3. Citroën C5 Aircross

De Citroën C5 Aircross is nog een vrij nieuwe auto. Deze auto heeft namelijk in 2018 het levenslicht gezien op de Europese automarkt. Bovendien is dit een typische SUV met zijn comfortabele zittingen en een brede motorkap. Daarnaast kun je genieten van extra lichtinval door het panoramaraam. Naast een brandstofmotor is de Citroën C5 Aircross ook beschikbaar als plug-in hybride. De Citroën C5 Aircross operational lease je vanaf 569 euro per maand.

4. Peugeot e-208

Een perfecte wegligging, een geruisloze auto en het ultieme comfort zijn voordelen die veel mensen doen overhalen om de Peugeot e-208 te leasen. Deze auto is namelijk honderd procent elektrisch: dankzij deze auto draag jij dus ook nog een steentje bij aan het milieu. Ook niet geheel onbelangrijk is dat deze auto binnen een halfuur voor tachtig procent is opgeladen. Wat wil je nog meer? Deze auto operational lease je al vanaf 349 euro per maand.

5. Skoda Citigo E iV

De ideale elektrische stadsauto is de Skoda Citigo E iV. Waan je probleemloos door de smalle straatjes van de grote stad en geniet van de ruime binnenkant van de auto. Met vier personen zit je namelijk alsnog comfortabel in deze compacte auto. Ook bij deze auto zijn de vele technische hoogstandjes niet vergeten. Deze Skoda operational lease je al vanaf 299 euro per maand.

6. DS 3 Crossback E-Tense

Ook de DS 3 Crossback E-Tense is een auto die denkt aan klimaatverandering. Deze auto is namelijk ook honderd procent elektrisch. Wanneer je een constante snelheid aanhoudt behoud je de actieradius optimaal. Bovendien kun je ervoor kiezen om in de Eco-modus te rijden om het milieu zo min mogelijk te belasten. De DS 3 Crossback E-Tense operational lease je vanaf 499 euro per maand.

7. Peugeot e-2008

De Peugeot e-2008 is een opvallende auto, zowel aan de binnenkant als de buitenkant. De buitenkant is voorzien van een sportieve look terwijl de binnenkant vol zit met luxe. Ook deze auto is honderd procent elektrisch én is binnen een halfuur alweer opgeladen voor tachtig procent. De Peugeot e-2008 operational lease je al vanaf 449 euro per maand.

8. Opel Astra

De Opel Astra is praktisch, modern en stijlvol. Zo is het een relatief compacte auto, met alsnog voldoende beenruimte: of je nou voor in of achter in de auto zit. Bovendien is deze auto ontzettend zuinig wanneer je kiest voor de diesel- of benzinevariant. Daarnaast is de allernieuwste Opel Astra ook verkrijgbaar als plug-in hybride. Deze Opel operational lease je vanaf 465 euro per maand.

9. Volkswagen ID.3

De Volkswagen ID.3 is het allereerste model van Volkswagen die volledig elektrisch is. Ook al is hij pas sinds dit jaar op de markt gekomen, je ziet de auto al veelvuldig op de weg. Daarnaast kun je bij deze auto nog steeds genieten van de betrouwbaarheid die we gewend zijn van het Duitse automerk. De Volkswagen ID.3 operational lease je al vanaf 495 euro per maand.

Wil jij ook een van deze voorraadmodellen leasen op basis van operational lease? Dan kun je Edwin van 123Lease bellen op 038 20 22 660 of je kunt een e-mail sturen naar edwin@123lease.nl.