Zelfstandig timmerman Chris in zijn Ford Transit

12 juni 2023

Zelfstandig timmerman Chris least zijn Ford Transit uit 2020 voor 454 per maand. In deze video vertelt hij ons waarom hij voor 123Lease heeft gekozen.

"Overdag ben ik aan het werk bij klanten en heb ik geen tijd om alles uit te zoeken. Bij 123Lease ging het contact snel, per Whatsapp en in het weekend. Hierdoor was ik er in no time uit welke bus ik moest hebben."

Waar moest jouw nieuwe zakelijke auto aan voldoen?
“Ik moet voor mijn werk dagelijks klanten bezoeken en zocht naar een betrouwbare bus met veel ruimte en een trekhaak. Daarnaast wil ik de bus laten bestickeren met mijn bedrijfsnaam, dat komt nog.” aldus Chris.

Wat waren je wensen voor je financial leasecontract?
Chris: “Gemak en snelheid. Ik had een nieuwe bus nodig en wilde dat zo snel mogelijk geregeld hebben. Ik ben overdag aan het werk bij klanten en heb geen tijd om alles uit te zoeken. Ik wilde een goeie deal, met zo laag mogelijke maandlasten. Met 123Lease ging het contact soepel per whatsapp en in het weekend. Ik was er binnen no time uit welke bus het moest worden!” 

Waarom past financial lease goed bij jou?
Chris vertelt: “Een van de belangrijkste redenen waarom ik heb gekozen voor financial lease is dat ik niet in een keer het aankoopbedrag van de bus hoef te betalen. Ik wil groeien met mijn onderneming en heb door de financial lease van mijn bus de financiële ruimte om te investeren in werkkapitaal.” 

Hoe ben jij bij 123Lease terecht gekomen voor jouw aanvraag?
“Google. Ik heb een aantal aanvragen gedaan en bij 123Lease werd ik het enthousiast. Lekker duidelijk, geen moeilijk gedoe. Ik wist gelijk waar ik aan toe was. Ook fijn om eens leaseadviseurs te spreken die ook echt verstand van auto’s hebben. Dat scheelde mij een hoop tijd.” sluit Chris zijn verhaal af.

Wist je dat je naast ons huidige aanbod, iedere auto of bedrijfsbus zakelijk kan leasen via 123Lease? Onze leaseadviseurs leggen je graag uit hoe het werkt!