Ondernemer Sebastian over zijn Audi A1 40 TFSI voor €350 per maand.

01 juni 2023

Zelfstandig fotograaf Sebastian vertelt ons alles over de aanschaf van zijn nieuwe zakelijke auto. Hij wist al precies welk model hij moest hebben, nu de financiering nog. Door zijn vaste dealer werd hij overtuigd van de voordelen van financial lease. Bekijk de video en zie waarom Sebastian voor 123Lease heeft gekozen.

"Dat ik direct economisch eigenaar van de auto ben, maar niet in een keer het volledige bedrag hoef te betalen. Dat is voor mij de voornaamste reden dat ik mijn auto zakelijk lease!"

Waar moest jouw nieuwe zakelijke auto aan voldoen?
Sebastian: "Ik zocht een auto die paste bij mijn onderneming en een visite kaartje voor mijn werk als fotograaf. Omdat ik veel fotografeer in de automotive wilde ik een auto met een sportieve uitstraling. Daarnaast wilde ik perse een automaat.” 

Wat waren je wensen voor je financial leasecontract?
"Ik had de auto al bij mijn vaste dealer uitgezocht en wist zeker dat deze het moest worden. Mijn dealer attendeerde mij op de voordelen van financial lease als ondernemer en hebben via het 123Lease dealerportaal ter plaatse een voorstel laten maken.”, aldus Sebastian.

Waarom past financial lease goed bij jou?
“Er zijn meerdere redenen waarom financial lease goed bij mij past. Dat ik wel direct economisch eigenaar van de auto ben, maar toch niet in een keer het hele bedrag hoef te betalen is de voornaamste. De rente enzo kan ik allemaal aftrekken dus dat is bijna niet noemenswaardig.” 

Hoe ben jij bij 123Lease terecht gekomen voor jouw aanvraag?
“Via mijn vaste dealer. Zij vertelden dat ze al jaren met 123Lease samenwerken en uitstekende ervaringen hebben. Ik vond het vooral top dat ik zelf bijna niks hoefde te regelen. De dealer en 123Lease hadden het contact, ik hoefde alleen maar akkoord te geven en te tekenen. Binnen twee weken reed ik weg in mijn nieuwe auto.” 

Wist je dat je naast ons huidige aanbod, iedere auto zakelijk kunt leasen via 123Lease? Onze leaseadviseurs leggen je graag uit hoe het werkt!