Onderneemster Myrthe over haar ervaring met 123Lease

01 juni 2023

In deze video vertelt horecaonderneemster Myrthe over haar ervaring met financial lease bij 123Lease. Myrthe rijdt in een Mercedes-Benz A-Klasse van €21.995 en betaalt €336,- per maand.

“Een van de belangrijkste redenen waarom ik heb gekozen voor financial lease is de zekerheid die ik hierdoor krijg."

Waar moest jouw nieuwe zakelijke auto aan voldoen?
Myrthe: “Ik ben horecaonderneemster en laat mijn bestellingen aan de zaak bezorgen. Ik heb de auto vooral aangeschaft voor mijn dagelijkse ritjes naar mijn zaak toe en gebruik de auto privé. Ik was op zoek naar een representatieve auto die veilig en zuinig is. Het liefst benzine en in de kleur zwart. Ik had een budget voor ogen tot maximaal 25.000 euro.”

Wat waren je wensen voor je financial leasecontract?
“Een looptijd tussen de 48 en 60 maanden en een slottermijn onder de 5000 euro. Ik vind het ook belangrijk ergens flexibel te zijn mocht over een paar jaar willen switchen van auto. Gelukkig kan dit ook via 123Lease.”, aldus Myrthe.

Waarom past financial lease goed bij jou?
Myrthe: “Een van de belangrijkste redenen waarom ik heb gekozen voor financial lease is de zekerheid die ik hierdoor krijg. Ik betaal elke maand een vast bedrag voor mijn auto en weet zo precies hoeveel geld ik nog overhoud voor mijn andere zakelijke uitgaven”.

Hoe ben jij bij 123Lease terecht gekomen voor jouw aanvraag?
“Via Google. Vervolgens heb ik gekozen voor de partij die mij het beste gevoel gaf. De tarieven van de verschillende aanbieders liggen nagenoeg gelijk. Ik vond het stukje persoonlijk advies vooral erg prettig. Ik wist van tevoren niet goed waar ik nou precies naar op zoek was. Daarbij ben ik erg goed geadviseerd.”, aldus de tevreden onderneemster Myrthe.

Benieuwd of jij jouw toekomstige droomauto via ons kunt leasen? Bekijk hier ons aanbod of neem contact op met onze leaseadviseurs via telefoon of Whatsapp  038 - 20 22 66 0