Ondernemer Bas in zijn Volvo Xc40 Recharge Pro

01 juni 2023

Ondernemer Bas neemt je in deze video mee op zijn zoektocht naar de perfecte zakelijke leaseoplossing. Ontdek hoe 123Lease hem helpt om de ideale auto te vinden die past bij zijn zakelijke wensen en behoeften!

"Ik hou ervan hoe de leaseadviseurs van 123Lease meedenken, zelfs zonder te vragen.”

Waar moest jouw nieuwe zakelijke auto aan voldoen?
Bas: “Ik rijd elke dag en vind het belangrijk dat mijn auto een sportieve en representatieve uitstraling heeft. Ik houd van mooie nieuwe auto’s met gave opties. Zoals een panorama-dak en Apple carplay. Voor mijn nieuwe auto had ik de wens elektrisch te gaan rijden. Mijn budget was rond de 50K.”

Wat waren je wensen voor je financial leasecontract?
“Ik lease al jaren mijn auto’s via 123Lease. Ik wilde nu graag de switch maken van diesel naar elektrisch. Mijn huidige leasecontract was nog niet afgelopen, maar 123Lease heeft voor mij een nieuw leasecontract geregeld waarbij ik de resterende rente van mijn oude leasecontract niet hoefde te betalen. De bespaarde rente kan ik weer investeren. Hier zit dus een tevreden klant achter het stuur!", aldus Bas.

Waarom past financial lease goed bij jou?
Bas: “Een van de belangrijkste redenen waarom ik heb gekozen voor financial lease zijn de fiscale voordelen. Ik mag de rente en afschrijving van deze auto als bedrijfskosten aftrekken en hoef zo minder belasting te betalen.”

Hoe ben jij bij 123Lease terecht gekomen voor jouw aanvraag?
“Een aantal jaar geleden sprak ik een collega-ondernemer op een evenement. Hij vertelde me dat hij zijn zakelijke auto’s altijd leaset en dat dit heel eenvoudig geregeld was via 123Lease. Ik heb toen rechtstreeks contact opgenomen. Na een prettig telefoongesprek was mijn eerste leaseauto een feit. Ik hou ervan hoe de leaseadviseurs van 123Lease meedenken, zelfs zonder te vragen.”, aldus tevreden ondernemer Bas.

Benieuwd of 123Lease bij jou of jouw onderneming past?

Neem dan snel contact op met een van onze leaseadviseurs via telefoon of Whatsapp 038 - 20 22 66 0