Jasper over zijn ervaring met 123Lease

16 januari 2023

Jasper is ondernemer en eigenaar van een adviesbureau in Amsterdam. Hij bezoekt regelmatig klanten en vindt het daarom belangrijk dat hij in een mooie, representatieve auto op klantbezoek kan. Jasper maakt veel zakelijke kilometers, daarom wilde Jasper graag een zuinige auto, of misschien wel de overstap maken naar elektrisch rijden. Adviseur Edwin heeft Jasper geholpen de juiste zakelijke lease auto te vinden.

Persoonlijke aandacht en kennis van zaken

Jasper vertelt: ‘’Ik heb eerder een auto geleased bij 123Lease en dat beviel me erg goed. Vanaf het eerste contact had ik direct een goed gevoel bij deze partij. Vooral de persoonlijke aandacht en de manier waarop adviseur Edwin naar mij luisterde waren daarbij belangrijk. Edwin’s kennis over de verschillende soorten auto’s en zijn antwoorden op mijn vragen hebben me toen geholpen de juiste keuze te maken. Daarom heb ik toen mijn leasecontract bijna afliep direct Edwin weer gebeld en om advies gevraagd bij het uitzoeken van een nieuwe leaseauto.’’

''De juiste lease auto voor mijn onderneming''

‘’Ik wilde dit keer niet per se een grotere of luxere auto, maar vond het vooral belangrijk dat ik goed voor de dag kwam bij mijn klanten en dat ik zo voordelig mogelijk auto kon rijden.’, vervolgt Jasper.

’’Edwin heeft echt de tijd genomen om me te helpen de juiste auto te vinden. Hij wist precies welke auto’s bij mijn wensen, eisen en budget zouden passen. Hij was altijd bereikbaar voor me en kon al mijn vragen snel en duidelijk beantwoorden. Met zijn professionele hulp heb ik gemakkelijk de juiste lease auto voor mijn onderneming kunnen vinden. Edwin wist me ook nog eens te helpen met het gebruiken van de inruilwaarde van mijn leaseauto voor de slottermijn van mijn vorige contract en wees me op belangrijke fiscale voordelen. Ik zou leasen via 123Lease dan ook aan iedereen willen aanraden!’’

Over 123Lease

Wil je als ondernemer een auto leasen? Dan helpt 123Lease je onbezorgd op weg met de auto en leaseoplossing die past bij jouw zakelijke wensen en behoeften. Ons team van deskundige adviseurs met passie voor en kennis over auto’s helpen jou de juiste keuze te maken die past bij jouw wensen, behoeften en onderneming. Neem gerust contact met ze op!