Direct meer werkkapitaal met Sale & Leaseback

07 april 2020

Heb jij als ondernemer geld nodig om te investeren in je onderneming? Heeft jouw bedrijf één of meerdere (bedrijfs)auto’s? Dan is Sale & Leaseback een oplossing waarmee direct kapitaal vrijgemaakt kan worden en jij eigenaar blijft van de auto’s. Daarnaast heb je maandelijks vaste kosten en weet je precies waar je aan toe bent.

Hoe werkt Sale & Leaseback?

Jouw auto is onderdeel van het vermogen van jouw bedrijf. Hij staat op de balans en wordt door de afschrijving steeds lager gewaardeerd. Hierdoor neemt het bedrijfsvermogen langzaam af. Het geld dat de auto waard is zit hierin vast, dat is niet te gebruiken om bijvoorbeeld de groei van je bedrijf te financieren.

Door deze auto via Sale & Leaseback om te zetten naar een financial lease krijg jij financiële ruimte vrij om te investeren. De groei die je daarmee kunt realiseren is vaak hoger dan de extra kosten die je maakt aan rente voor de lease.

De voordelen van Sale & Leaseback

Bij financial lease ben je economisch eigenaar van de auto. Precies zoals je gewend bent wanneer de auto gekocht is. Hierdoor blijf je profiteren van alle fiscale voordelen zoals afschrijven, renteaftrek, investeringsaftrek en btw-teruggave. Als het leasecontract is afgelopen ben jij ook weer de juridische eigenaar van de auto.

  • Snel kapitaal beschikbaar in jouw bedrijf
  • Je blijft in jouw eigen auto rijden
  • Eigenaar van de auto zoals je gewend bent
  • Tarieven per maand staan vast
  • Voor één of meerdere auto’s

123Lease.nl helpt jouw bedrijf om snel een extra kapitaalinjectie te krijgen. Neem voor meer informatie gratis en vrijblijvend contact met ons op, dit kan via telefoon, WhatsApp of e-mail. Onze leaseadviseurs zitten klaar om jou te helpen.