De 10 populairste financial lease auto's van 2019

27 februari 2019

Wat zijn de meeste populaire personenauto's van 2019? Deze vraag beantwoorden wij bij 123Lease graag voor de ondernemers. Binnen deze blog laten we dan ook de top 10 lease auto's zien. Bekijk de verschillende modellen!

De Top 10

1. Volkswagen Golf

De Volkswagen golf is en blijft een populaire auto in heel Europa. Bij startende ondernemers en voor werknemers een ideale lease auto. Waarom is deze auto zo populair? De Volkswagen Golf heeft een sportieve look, is solide/betrouwbaar en redelijk zuinig. Ook is de golf in verschillende varianten met verschillende brandstofsoorten beschikbaar. Ook is de elektrische variant een populaire lease auto, ook mede door de lage bijtelling.

Financial lease nu een Golf vanaf: €99 per maand.

2. Volvo V60

De Volvo V60 staat bekend om zijn goede prestaties en wegligging. We denken bij Volvo aan een sterke en stoere auto. Deze eigenschappen zien we duidelijk terug bij elke auto van het merk. De V60 is een ideale auto voor ondernemers en is ook beschikbaar in verschillende varianten. Zo zijn bijvoorbeeld de hybride modellen met een gunstig bouwjaar nog steeds erg populair in de financial lease voor ondernemers.

Financial lease nu een V60 vanaf: €139 per maand.

3. Volkswagen Polo

Naast de populaire Golf is ook de Polo een populaire lease auto. De Polo is net wat kleiner dan de Golf. Een perfecte stadsauto en niet zo duur in de wegenbelasting. De auto kent de rijeigenschappen zoals wij die van Volkswagen gewend zijn. Voor ondernemers een slimme keuze dus.

Financial lease nu een Polo vanaf: €99 per maand.

4. Skoda Octavia

De Skoda Octavia is een perfecte auto voor een ondernemer met een gezin. De auto heeft veel ruimte in de kofferbak. Skoda is een sterk en betrouwbaar merk welke in vele verschillende varianten te verkrijgen is. Deze stationwagen wordt veel aangeboden en dus vanaf een scherp tarief al te financial leasen.

Financial lease nu een Ocatavia vanaf: €112 per maand.

5. Ford Fiesta

De Ford Fiesta is inmiddels al even op de markt. In 1976 kwam het eerste model op de markt. De Fiesta staat bekend om zijn rijeigenschappen en de betaalbaarheid. De hatchback is ook in de financial lease erg populair. Ondernemers kunnen voor een scherp maandbedrag al rijden in de leuke Ford Fiesta.

Financial lease nu een Fiesta vanaf: €91 per maand.

6. Volvo V40

De V40 van Volvo is een geliefde hatchback. Een prachtauto die klasse en status uitstraalt. Zoals we van Volvo gewend zijn is de auto door de speciale kooiconstructie zeer veilig. Het is en blijft een populaire lease auto en door het grote aanbod in occasions financial lease je nu voor redelijke tarieven een prachtige auto.

Financial lease nu een V40 vanaf: €113 per maand.

7. Renault Clio

De Renault Clio is een populaire hatchback met een frisse uitstraling, vooral de nieuwere modellen zien er erg goed uit. Het infotainment systeem van Renault ziet er erg strak uit en is makkelijk in gebruik. Het grote voordeel van de Clio is, is dat hij extreem zuinig is. De diesel varianten halen zelfs 1 op 30-35 km in de praktijk.

Financial lease nu een Clio vanaf: €85 per maand.

8. Ford Focus

De Focus is een ouwe bekende bij Ford. Deze stationwagen is in verschillende variaties beschikbaar. Een uitstekende auto voor op de weg. Wegligging en comfort gaan hand in hand met deze auto. Een Focus stationwagen is de perfecte auto voor een ondernemer met een gezin. Veel ruimte en comfort.

Financial lease nu een Focus vanaf: €91 per maand.

9. Opel Astra

De Astra is een betrouwbare auto. De nieuwste generaties van de Astra zoals de Astra K zitten bomvol met opties en nieuwe technieken. De stationwagen is geliefder dan de coupé, omdat de stationwagen meer geschikt is voor gezinnen. Een echte familieauto dus!

Financial lease nu een Astra vanaf: €99 per maand.

10. Volkswagen Passat

De Volkswagen Passat stationwagen sluit vandaag de lijst af. Dit blijft een populaire lease auto, welke de kwaliteit kent, die je van Volkswagen kan verwachten. Een perfecte middenklasser voor het gezin. Een Volkswagen Passat staat bekend als de grote broer van de Golf. Hij doet dan ook niks onder aan het rijcomfort.

Financial lease nu een Passat vanaf: €129 per maand.