De 11 beste lease bedrijfswagens van 2019

04 maart 2019

Wat zijn de meeste populaire en beste bedrijfswagens van 2019? 123Lease zocht het voor je uit! Voor de ondernemers is er veel keuze, maar waar moet je nu eigenlijk opletten en wat zijn de meest voorkomende bedrijfswagens? Een paar vragen waar wij graag antwoord op geven.

11. Renault Master

De Renault Master is een bedrijfswagen met een breed scala aan mogelijkheden. Daarnaast heeft de auto veel laadruimte en rijdt de Renault Master comfortabel. Het is voor ondernemers een goede keuze om de Renault Master aan te schaffen via financial lease.

Financial lease nu een Renault Master vanaf 106 euro per maand.

10. Citroën Berlingo

De Citroën Berlingo is een trendsetter in haar segment geweest sinds het model in 1996 op de markt is gekomen. De auto is innovatief sterk en toonaangevend op het gebied van gebruiksgemak en flexibiliteit. Met de Citroën Berlingo heb je een ruime bedrijfswagen. Er zijn volop opbergmogelijk met onder andere de Modutop. De auto is op de markt gekomen met vele mooie kleuren. Dat maakt het de ideale auto voor ondernemers die behoeft hebben aan een ruime bedrijfswagen.

Financial lease nu een Citroën Berlingo vanaf 90 euro per maand.

9. Peugeot Partner

De Peugeot Partner is een erg populaire bedrijfswagen die al in 1996 gepresenteerd werd. Deze auto is zeer ruim. Daarnaast rijdt de auto erg comfortabel. Als jij als ondernemer een ruime en comfortabele bedrijfswagen wilt, is de Peugeot Partner een uitstekende keuze.

Financial lease nu een Peugeot Partner vanaf 89 Euro per maand.

8. Mercedes-Benz Sprinter

De populaire Mercedes-Benz Sprinter kent drie generaties. waarvan de laatste generatie in 2018 op de markt is gebracht. De Sprinter is erg fraai om te zien. Ook kan er gekozen worden voor een oudere sprinter. 123Lease heeft genoeg Sprinters in zijn assortiment en er zijn volop keuzemogelijkheden voor de ondernemers. Het is mogelijk om voor een scherp maandtarief in een mooie- en comfortabele Sprinter rijden.

Financial lease nu een Mercedes-Benz Sprinter vanaf 108 euro per maand.

7. Volkswagen Crafter

De volkswagen Crafter is een bedrijfswagen die samen met echte vakmannen is samengesteld. Daardoor is het een echte doordachte bedrijfswagen. De nieuwe Crafter heeft zuinige- en krachtige motoren ook kan de Crafter beschikken over geavanceerde systemen zoals: adaptive cruise control en multi collision. Er zijn volop mogelijkheden om de volkswagen crafter tegen een scherp tarief te leasen.

Financial lease een Volkswagen Crafter vanaf 103 euro per maand.

6. Mercedes-Benz Vito

De Mercedes-Benz Vito is een bestelwagen welke geschikt is voor passagiersvervoer en ook voor vracht. Veel bedrijven kiezen voor de Vito om hem met een laadruimte te gebruiken. Er zijn ook veel Taxibedrijven die kiezen voor de passagiers opties. Het is belangrijk om als ondernemer hierin zelf de juiste keuze te maken. Mercedes-Benz Vito is een populaire bedrijfswagen omdat hij comfortabel is en krachtige motoren heeft. De representatieve bus met tal van mogelijkheden maken de Mercedes-Benz Vito erg populair.

Financial lease nu een Mercedes-Benz Vito vanaf 92 euro per maand.

5. Opel Vivaro

Opel Vivaro is een middel grote bedrijfswagen die volop veiligheid en comfort biedt. Daarnaast heeft de Opel Vivaro genoeg laad ruimte en is het design erg aantrekkelijk. Het is mogelijk om een Opel Vivaro tegen lage tarieven financial te leasen.

Financial lease nu een Opel Vivaro vanaf 249 euro.

4. Ford Transit

Transit staat bekend om zijn kracht, functionaliteit en betrouwbaarheid. de Ford Transit heeft een breed scala aan innovatieve features en technologieën. Het ontwerp en het vakmanschap zijn van erg hoog niveau. Dit maakt de auto erg gewild voor ondernemers.

Financial lease nu een Ford Transit vanaf 365 euro per maand.

3. Renault Trafic

De nieuwste Renault Trafic heeft een krachtig desgin, beschikt over tal van opbergmogelijkheden en de stoelen zijn ergonomisch. Verder beschikt de Rebault Trafic over de langste laadruimte in haar segment. Tot slot is de nieuwste Renault voorzien van de modernste veiligheidssystemen. Het ESP is daar een voorbeeld van. Al deze nieuwste mogelijkheden maken de Renault Trafic erg populair. Ook kan er gekozen worden voor oudere modellen die ook erg populair zijn. Dit komt doordat de prijs kwaliteit verhouding erg goed is.

Financial lease nu een Renault Trafic vanaf 94 euro per maand.

2. Volkswagen Transporter

De volkswagen Transporter is een bestelwagen die al vele generaties oud is. Voor ondernemers is het een zeer interessante auto, omdat het volop ruimte biedt. Het is de best verkochte bestelwagen aller tijden. Er zijn er wereldwijd al meer dan 12 miljoen van verkocht en hier komen er alleen nog maar meer bij. Er zijn vele verschillende varianten van de Volkswagen Transporter gemaakt. Het gaat om minibusjes, bestelwagens, pick-ups en ook om campers. Voor ondernemers is er dus voldoende keuze om de juiste variant te kiezen.

Financial lease nu een Volkswagen Transporter vanaf 100 euro per maand.

1. Volkswagen Caddy

De populairste bedrijfswagen is de Volkswagen Caddy. De Caddy is een bestelbus van Volkswagen welke al vele generaties oud is. Nog steeds is het een zeer sterke en goede auto. De kwaliteit van Volkswagen is onomstotelijk en de prijs is ook aantrekkelijk. Daarom kiezen zo veel ondernemers voor een Volkswagen Caddy.

Financial lease nu een Volkswagen Caddy vanaf 88 euro per maand.