Beste 9 MPV's voor de financial lease

08 juli 2019

Multiple Purpose Vehicles of kortweg MPV’s zijn zoals de naam al aangeeft voor meerdere doeleinden geschikt. Het zijn vaak grote wagens met een hoop ruimte en comfort. Je kunt bij dit soort auto’s een aantal stoelen verwijderen om de bagageruimte te vergroten. De kleinste MPV’s hebben 5 zitplaatsen maar meestal zul je ze met 7 of zelfs 9 zitplaatsen tegenkomen. MPV’s zijn niet alleen populaire koopauto’s, ook voor de financial leasers zijn ze zeer geschikt. Daarom bespreken we hieronder de beste 9 MPV’s voor financial lease

Beste 9 MPV's voor de financial lease

Bekijk de beschikbare lease modellen. Uit een voorraad van 55.000+ auto's kan 123lease een groot aanbod aan MPV's garanderen.

  1. Citroën C4 Spacetourer
  2. Volkswagen Golf Sportsvan
  3. Opel Zafira Tourer
  4. Peugeot 5008
  5. Mercedes-Benz V-klasse
  6. Mazda 5
  7. KIA Carens
  8. BMW 2 serie Gran Tourer
  9. Volkswagen Touran

1. Citroën C4 Spacetourer

Een goede optie voor financial lease van een MPV is de Citroën C4 Spacetourer met intelligente rij hulp, een goede wegligging en natuurlijk veel comfort en ruimte. Je kunt de ruimte in de auto op verschillende manieren indelen en hebt maximaal 7 zitplaatsen in deze wagen. 

citroen-c4-taxi

Deze auto financial leasen? Bekijk onze voorraad: Citroën C4 Spacetourer

2. Volkswagen Golf Sportvan

De Volkswagen Golf is natuurlijk al jaren een van de populairste auto’s die er zijn. De Golf heeft ook een ruimere versie in de vorm van de Volkswagen Golf Sportsvan met een standaard bagageruimte van maar liefst 498 liter. Deze MPV is 13 centimeter hoger en 8 centimeter langer dan de reguliere Golf en biedt uiteraard veel meer ruimte en hetzelfde rijcomfort.

Deze auto financial leasen? Bekijk onze voorraad: Volkswagen Golf Sportsvan

3. Opel Zafira Tourer

De Opel Zafira is al jarenlang een van de bekendste MPV’s die er zijn. In 2011 is de nieuwe Opel Zafira Tourer op de markt gekomen met een gloednieuw design. Uiteraard beschikt deze auto nog wel over de 7 zitplaatsen die je van Zafira gewend bent maar voor de rest verschilt hij toch behoorlijk van zijn voorgangers. De Opel Zafira Tourer heeft volop moderne technologie aan boord en wegklapbare stoelen die een vlakke ondergrond achterlaten.

Deze auto financial leasen? Bekijk onze voorraad: Opel Zafira Tourer

4. Peugeot 5008

Ook het Franse merk Peugeot heeft met de 5008 een mooie MPV, die ook zeer geschikt is voor financial lease in haar assortiment opgenomen. Deze auto is sinds het jaar 2009 verkrijgbaar en beschikt over 5 of 7 zitplaatsen. Je kunt de ruimte in de auto op verschillende manieren indelen waardoor hij voor allerlei doeleinden zeer geschikt is. Naast de Peugeot 5008 zijn ook de Peugeot 807 en de Partner Tepee mooie MPV’s van Peugeot.

Deze auto financial leasen? Bekijk onze voorraad:Peugeot 5008

5. Mercedes-Benz V-klasse

Sinds het jaar 2014 beschikt ook Mercedes-Benz met haar V-klasse over een aantal geschikte MPV’s. Het nieuwste model heeft niet 7 maar 6 zitplaatsen en is de opvolger van de Mercedes-Benz Viano. Deze hoge wagen is bij uitstek geschikt voor grote gezinnen die een ruime auto willen met het comfort dat je van Mercedes-Benz mag verwachten. Andere MPV’s van het Duitse merk zijn de Estate, Viano Combi en de Vito Combi.

Deze auto financial leasen? Bekijk onze voorraad: Mercedes-Benz V-klasse

6. Mazda 5

De Mazda 5 is wellicht iets minder bekend maar wel degelijk een geweldige optie als je op zoek bent naar een MPV met 7 zitplaatsen.  Uiteraard is de achterste rij zitplaatsen heel makkelijk weg te vouwen waardoor je in een handomdraai enorm veel bagageruimte kun creëren. De Mazda 5 is al sinds 2005 in Nederland verkrijgbaar maar is nog steeds een van de meest geschikte MPV’s voor financial lease. 

Deze auto financial leasen? Bekijk onze voorraad: Mazda 5

7. KIA Carens

Deze ruime wagen is sinds het jaar 2013 weer in het aanbod van KIA verschenen. Hoewel de eerste Carens al in 2000 op de markt kwam heeft deze auto alles wat je van een moderne MPV mag verwachten. Het design van de Carens is in de loop van de jaren behoorlijk veranderd en is nu strak en modern te noemen. De KIA Carens heeft 7 zitplaatsen en een sportieve uitstraling. Verder heeft deze auto een prettige wegligging en volop moderne technieken aan boord.

Deze auto financial leasen? Bekijk onze voorraad:KIA Carens

8. BMW 2 serie Gran Tourer

Deze grote editie van de BMW 2 serie heeft de mogelijkheid om uit te breiden naar 7 zitplaatsen. Hij is vrij hoog en daarom ook comfortabel voor een lange reis met meer dan twee volwassenen. Daarnaast biedt deze wagen de heerlijke rijervaring die je van BMW mag verwachten.

bmw-2-series-taxi

Deze auto financial leasen? Bekijk onze voorraad: BMW 2 serie Gran Tourer

9. Volkswagen Touran

Wanneer je een aantal mensen vraagt wat het eerste Multiple Purpose Vehicle is dat in ze opkomt, is de kans aanzienlijk dat je meerdere keren Volkswagen Touran te horen zult krijgen. Deze comfortabele wagen is dan ook de familiewagen bij uitstek. De eerste modellen kwamen in 2003 op de markt en in 2006 en 2010 volgden upgrades. In 2015 kwam dan eindelijk de langverwachte tweede generatie van deze razend populaire MPV uit. Deze nieuwe generatie is iets langer dan de eerste generatie maar wel een stuk lichter en daarmee ook zuiniger. 

Deze auto financial leasen? Bekijk onze voorraad: Volkswagen Touran