Beste 7 Persoons Auto's

24 juni 2019

Steeds meer grote gezinnen kiezen tegenwoordig voor een 7-persoonsauto waar ze met het hele gezin in passen. En dat terwijl er tot in de jaren tachtig van de vorige eeuw nog helemaal geen auto’s met 7 zitplaatsen bestond. Er is tot op de dag van vandaag veel discussie over wie deze grote 7 persoons auto bedacht heeft. Het Espace model van Renault wordt wel vaak genoemd als de eerste echt populaire auto met 7 zitplaatsen. Tegenwoordig zijn er vele soorten 7 persoons auto’s op de markt. Er zijn zelfs stijlvolle en sportieve SUV’s (sports utility vehicle) met 7 zitplaatsen verkrijgbaar. We bespreken op deze pagina de 7 beste 7 persoons auto’s voor financial lease

In plaats van een auto kopen, kiezen veel ondernemers voor financial lease. Op deze manier betaal je iedere maand een vast bedrag aan de leasemaatschappij. Aan het eind van de looptijd van het leasecontract neem je de auto voor een laag bedrag definitief over van de leasemaatschappij. Bij een financial lease zul jij dus uiteindelijk altijd de eigenaar van de auto worden terwijl dit bij andere leasevormen niet het geval is. 

7 Persoons Auto Leasen

Kies uit de onderstaande modellen. Deze modellen staan bekend als geschikte 7 persoons auto. Voor ondernemers een perfecte auto als je een auto met meerdere zoekplaatsen zoekt.

 1. Skoda Kodiaq SUV
 2. Nissan X-trail
 3. SEAT Alhambra MPV
 4. KIA Carens MPV
 5. Citroën Grand C4 SpaceTourer MPV
 6. Volvo XC90 SUV
 7. Peugeot 5008 SUV

1 Skoda Kodiaq SUV

De Skoda Kodiaq SUV is de grootste auto die ooit door het Tsjechische merk is gemaakt. Hetgeen deze auto verder opvallend maakt is de combinatie van stijl, efficiëntie, comfort en ruimte. De wagen rijdt ook nog eens erg comfortabel als je dat wilt maar heeft ook zeker een sportieve kant. De achterste rij is wel wat krap dus niet heel geschikt voor lange reizen met grote volwassenen. Voor kinderen en wat kleinere volwassenen volstaat echter ook deze rij met stoelen. 

Deze auto financial leasen? Bekijk onze voorraad: Skoda Kodiaq SUV

2 Nissan X-trail SUV

Deze wagen heeft standaard 5 zitplaatsen maar biedt de optie dit uit te breiden tot 7 zitplaatsen. De Nissan X-trail SUV lijkt redelijk op zijn bekende broertje Qashqai maar heeft een stuk meer ruimte te bieden. Verder is het een comfortabele en stoere auto die heerlijk rijdt.

nissan

Deze auto financial leasen? Bekijk onze voorraad: Nissan X-trail

3 SEAT Alhambra MPV

Een echte klassieke 7 persoons familieauto is de SEAT Alhambra MPV. MPV staat voor multi purpose vehicle en dit betekent dan ook dat deze auto voor allerlei doeleinden te gebruiken is. Het is eigenlijk de ideale auto voor wie er vaak op uit moet met het hele gezin. De auto biedt een hele hoop ruimte en bovendien een prettige rijervaring. Daarnaast is de auto ook in de financial lease voordeliger dan vergelijkbare modellen zoals de Volkswagen Sharan. 

seat-alhambra-mpv

Deze auto financial leasen? Bekijk onze voorraad: SEAT Alhambra MPV

4 KIA Carens MPV

Deze ruime KIA heeft van stijl en comfort de prioriteit gemaakt. Door de prettige wegligging rijdt de Carens heerlijk en kunnen de kinderen achterin moeiteloos onderweg slapen. Je moet er wel rekening mee houden dat wanneer de achterste rij stoelen overeind staat, er haast geen kofferbak meer over is. Ook is deze achterste rij stoelen niet heel ruim maar goed geschikt voor kinderen. Het is ook de goedkoopste wagen zowel qua koop als financial lease die op deze pagina besproken wordt. 

kia-carens-2

Deze auto financial leasen? Bekijk onze voorraad: KIA Carens MPV

5 Citroën Grand C4 SpaceTourer MPV

Een andere mooie en geschikte 7 persoons auto voor financial lease is de Citroën Grand C4 SpaceTourer MPV. Deze wagen lijkt qua specificaties wel enigszins op de Kia Carens MPV en rijdt dan ook zeer comfortabel is bovendien een mooi voorbeeld van een stijlvolle grote auto. Het interieur van deze stijlvolle wagen is behalve zeer ruim ook modern en minimalistisch te noemen. Daarnaast is het erg licht in de auto, zeker wanneer je kiest voor de optie van een zonnedak. Ook is er genoeg ruimte om allerlei spullen op te bergen in deze mooie en ruime auto. De Citroën is vergeleken met veel andere auto’s met 7 zitplaatsen ook nog eens erg vriendelijke geprijsd. Het is al met al een van de beste 7 persoons auto’s die momenteel op de markt zijn. 

citroen grand space

Deze auto financial leasen? Bekijk onze voorraad: Citroën Grand C4 SpaceTourer MPV

6 Volvo XC90 SUV

De Volvo XC90 is al tijden een begrip als het gaat om mooie en stoere 7 persoons auto’s. Deze auto is praktisch, heeft een prachtig en luxe interieur en rijdt zeer comfortabel. Ook de achterste rij is ruim genoeg voor twee volwassenen om prettig te kunnen zitten. Wanneer je deze laatste rij naar beneden klapt heb je een enorme 775 liter aan bagageruimte. Als je ze omhoog hebt, hou je nog steeds maar liefst 314 liter bagageruimte over. 

Deze auto financial leasen? Bekijk onze voorraad: Volvo XC90

7 Peugeot 5008 SUV

Door te kiezen voor een SUV stijl heeft Peugeot van de nieuwe 5008 een hele bijzondere 7 persoons auto weten te maken. De Peugeot 5008 SUV ziet er haast uit als een terreinwagen en de hoge zit maakt het zicht uitmuntend. Verder is de wagen bovenal zeer stijlvol vormgegeven, vanbinnen en van buiten. Uiteraard is de 5008 SUV ook zeer ruim, maar de beenruimte op de achterste rij is voor wat langere volwassenen misschien wat weinig. 

5008-suv

Deze auto financial leasen? Bekijk onze voorraad: Deze auto financial leasen? Bekijk onze voorraad: Peugeot 5008

7 Persoons auto overzicht

 1. Skoda Kodiaq SUV
 2. Nissan X-trail
 3. SEAT Alhambra MPV
 4. KIA Carens MPV
 5. Citroën Grand C4 SpaceTourer MPV
 6. Volvo XC90 SUV
 7. Peugeot 5008 SUV