Beste 11 SUV’s Financial lease

13 mei 2019

Sinds een aantal jaar kun je niet meer om ze heen: SUV’s zijn hot! Ze zijn tegenwoordig niet meer weg te denken van de straat. Dat is ook niet opmerkelijk te noemen, want als echte autoliefhebber behoor je toch eigenlijk wel in een SUV te rijden. Voor mensen, die niet per se autoliefhebber zijn, zal de term SUV wellicht nog wat onbekend in de oren klinken (al is dit bijna niet voor te stellen). SUV staat voor Sports Utility Vehicle. Een SUV is dus over het algemeen een sportieve, ruige auto, die voor vrijwel alle terreinen geschikt is. Daarnaast zit je als bestuurder relatief hoog en heb je meer dan genoeg laadruimte. Het is ook daarom dat veel gezinnen tegenwoordig in een SUV rijden. De beste SUV’s voor financial lease zetten we hieronder voor je op een rij:

1 Renault Captur

De Renault Captur is een zeer degelijke en geliefde benzineauto. De SUV is niet enorm groot, maar wel slim ingericht en een absolute aanrader om te leasen. De SUV is slim ingericht, omdat de achterbank verschuifbaar is. Hierdoor kun je meer bagageruimte of meer beenruimte creëren. Verder heeft de auto 90 pk, verbruikt het 1 op 16,2 en is de laadruimte tot maximaal 1235 liter (maar is dus variabel).

Deze auto financial leasen? Bekijk onze voorraad: Renault Captur

2 Nissan Qashqai

De Nissan Qashqai is een echt een aanrader voor liefhebbers van SUV’s. Wat model betreft is deze auto al wat ouder. Het bestaat namelijk al sinds 2007. Dat is niet voor niets. Het is namelijk simpelweg een geliefde auto. Het verbruikt benzine 1 op 17,8, heeft een laadruimte van maximaal 1585 liter en heeft een vermogen van 115 pk.

Deze auto financial leasen? Bekijk onze voorraad: Nissan Qashqai

3 Volkswagen Tiguan Allspace

De Volkswagen Tiguan Allspace is een al bestaande auto, maar die opnieuw is uitgebracht. Deze keer hebben de autofabrikanten er hun best op gedaan om zoveel mogelijk features van deze SUV te verbeteren. Dat blijkt wel uit het feit dat deze Volkswagen zuiniger rijdt en ook minder weegt. Het brandstofverbruik is voor benzine 1 op 16, de bagageruimte maximaal 1655 liter en het vermogen 125 pk. Met dat vermogen trekt de auto binnen 10,5 seconde van 0 naar 100 km/u.

Deze auto financial leasen? Bekijk onze voorraad: Volkswagen Tiguan

4 Suzuki Vitara

De Suzuki Vitara is een echte terreinauto met veel kracht. Deze dieselauto rijdt 1 op 18,9 en heeft een maximale laadruimte van 710 liter. Met een vermogen van 120 pk zit er bovendien een krachtige motor ingebouwd. 

Deze auto financial leasen? Bekijk onze voorraad: Suzuki Vitara

5 Suzuki SX4 S-Cross

De Suzuki SX4 S-Cross is een hele mond vol en dat is, wat deze auto betreft, ook wel terecht. Het is zeker het overwegen waard om deze auto te leasen, aangezien het een prettig compacte SUV is met een vermogen van 112 pk. De laadruimte van de SUV is maximaal 875 liter en het verbruik 1 op 20 (benzine).

Deze auto financial leasen? Bekijk onze voorraad: Suzuki SX4

6 Kia Sportage

De moderne Kia Sportage is in grote oplage verkocht. Dat geeft de populariteit van deze SUV wel aan. Het is daarom ook niet opmerkelijk te noemen dat deze auto is opgenomen in deze lijst. Het heeft, wat benzine betreft, een verbruik van 1 op 15,9, heeft een bagageruimte van maximaal 1492 liter en heeft een vermogen van 132 pk. 

Deze auto financial leasen? Bekijk onze voorraad: Kia Sportage

7 Opel Mokka

De Opel Mokka is een van de meest populaire SUV’s en mag daarom niet ontbreken in deze lijst. Dat deze auto zo populair is, dat is natuurlijk niet zonder reden. De auto rijdt namelijk heerlijk, ziet er strak uit en heeft meer dan genoeg ruimte. De Opel Mokka rijdt benzine 1 op 15,4, heeft een laadruimte van maximaal 1372 liter en heeft een vermogen van maar liefst 138 pk.

Deze auto financial leasen? Bekijk onze voorraad: Opel Mokka

8 Volvo XC60

Deze oerdegelijke Zweedse SUV staat voornamelijk bekend om het comfort en de veiligheid, maar daarnaast is het ook een uiterst sportieve auto. Met deze SUV haal je een absolute parel in huis met vierwielaandrijving. Het brandstofverbruik is 1 op 14,36, de laadruimte is maximaal 1432 liter en het vermogen is 190 pk. Deze Volvo XC60 is een echte prachtauto

Deze auto financial leasen? Bekijk onze voorraad: Volvo XC60

9 Ford Kuga

Door de relatief lage prijs en de betrouwbaarheid van de auto, is de Ford Kuga een erg populaire SUV in o.a. Nederland. Met een bagageruimte van 1603 liter, een vermogen van 120 pk en een brandstofverbruik van 1 op 16,1 (diesel) is dit de ideale auto. 

Deze auto financial leasen? Bekijk onze voorraad: Ford Kuga

10 Fiat 500X

Deze SUV, die verkrijgbaar is als benzine- en dieselauto, heeft een verbruikt van 1 op 16,7. Het is de ruigere en grotere uitvoering van de normale Fiat 500, die bij veel mensen wel bekend zal zijn. Het heeft een laadruimte van maximaal 1000 liter en een vermogen van 110 pk. 

Deze auto financial leasen? Bekijk onze voorraad: Fiat 500X

11 Honda CR-V

De Honda CR-V is een relatief grote auto. Honda heft met deze SUV veel aandacht besteed aan de bruikbaarheid van de auto. De SUV schakelt automatisch over op 4x4 wanneer het nodig is. Dat kan deze auto, doordat Honda slimme techniek in de auto heeft ingebouwd. De SUV loopt 1 op 13,9 (benzine), heeft een laadruimte van maximaal 1669 liter en een vermogen van 155 pk. 

Deze auto financial leasen? Bekijk onze voorraad: Honda CR-V