Operational Lease voordelig een Volkswagen Polo

Volkswagen heeft de Polo onlangs een facelift gegeven waardoor hij nóg moderner oogt. Maar hij blijft gewoon herkenbaar als de typische Volkswagen Polo zoals die al vele jaren een vertrouwd beeld op de Nederlandse wegen is. De Polo is een compacte stadsauto die het dankzij het hoogstaande rijcomfort ook prima voldoet voor langere afstanden.

Nieuw design maar nog steeds een echte Polo

De vernieuwde Volkswagen Polo is een van de meest populaire en meest gewaardeerde auto’s in zijn segment. Het vernieuwde model, dat te herkennen is aan de strakke, sportieve vormgeving en led-koplampen, heeft een aantal belangrijke verbeteringen gekregen waardoor deze leaseauto weer helemaal met de tijd mee kan. Het vernieuwde ontwerp van de Polo geeft een grotere bagageruimte van 355 liter die met neergeklapte achterbank kan worden vergroot tot 1.125 liter. Ook heeft Volkswagen de veiligheids- en assistentietechniek verbeterd. Hiermee heeft de Volkswagen Polo alles in zich om ook de komende jaren een succesnummer in de zakelijke markt te zijn.

  • Uitgerust met superieure veiligheidssystemen
  • Front Assist
  • City Emergency Braking
  • Voorzien van entertainmentsysteem genaamd ‘App-Connect’
  • Super zuinige TDI- of TSI-motoren
  • CO2-emissie is 106 g/km
  • Thorax airbags voor hoge veiligheidsscore
  • Leverbaar met DSG-versnellingsbak

Nieuwe motoren voor de VW Polo

Volkswagen heeft voor de nieuwe Polo een breed aanbod BlueMotion motoren beschikbaar. Zo zijn er diverse benzinemotoren met een vermogen tot 147 kW waarmee een topsnelheid van 237 km/uur kan worden gehaald. Voor veelrijders heeft Volkswagen een moderne TDI-dieselmotor beschikbaar, evenals een TGI-motor voor mensen die de voorkeur aan aardgas geven. Bij de meeste uitvoeringen kan er worden gekozen voor een handgeschakelde uitvoering of voor de DSG-automaat. Die verscheidenheid aan motoren maken van de Polo een uitermate aantrekkelijke leaseauto.

Operational lease de Polo vanaf €324 p/m

Veiligheid

Wie veel rijdt, verkiest meestal een auto waarbij de veiligheidsvoorzieningen uitstekend in orde zijn. Dat is zeker het geval bij de VW Polo. Deze beschikt over de modernste veiligheids- en assistentiesystemen van Volkswagen.

Active Info Display

Maar de Volkswagen Polo biedt zijn berijder ook alle informatie. Het digitale Active Info Display toont de bestuurder alle belangrijke informatie af zoals snelheid, verbruik én kaarten van de omgeving. Dit instrumentenpaneel werkt namelijk samen met het Discover Media navigatiesysteem. Het 8 inch kleuren touchscreen maakt het heel eenvoudig om te navigeren, de geluidsinstallatie te bedienen of gebruik maken van de online diensten van Volkswagen.

Volkswagen Polo Operational Leasen

Er zijn dus ontzettend veel redenen om waarom de Volkswagen Polo een uitstekende leaseauto is. Onze deskundige adviseurs vertellen graag meer over het leasen van een Polo of een vergelijkbare auto zoals de Ford Fiesta, en bespreken ook graag alle mogelijkheden voor een leasecontract.

36 maanden48 maanden60 maanden
10.000 km362,00338,00324,00
15.000 km374,00353,00341,00
20.000 km388,00369,00357,00
25.000 km403,00384,00373,00
Meer informatie aanvragen »