Lease de Toyota Corolla bij 123Lease

De Toyota Corolla behoort al tientallen jaren tot de betrouwbaarste auto’s die er te krijgen zijn. De betrouwbaarheid kan voor mensen die een auto intensief voor hun werk gebruiken, van doorslaggevend belang zijn. Maar de Toyota Corolla onderscheidt zich niet alleen dit gebied. De Corolla, die ook ’s werelds meest verkocht auto is, is verkrijgbaar in drie carrosserievarianten die allemaal verkrijgbaar zijn met hybride aandrijflijnen.

Moderne, innovatieve technologieën

Toyota, met de bekende Prius een van de pioniers op het gebied van hybride aandrijvingen, levert de Corolla met een hypermoderne hybride aandrijflijn. Daarnaast kenmerkt de Corolla zich door nog meer moderne technologieën, van innovatieve veiligheidssystemen en connected digitale features.

Hybride aandrijving

Bij de Toyota Corolla kunnen we stellen dat de hybride aandrijflijnen het belangrijkst zijn. Het zijn ook de krachtigste motoren van de Corolla. De ‘normale’ 1.2 Turbo benzinemotor levert 115 pk. De hybride aandrijvingen zijn leverbaar met een vermogen van 122 pk (1.8 Hybrid) en 184 pk (2.0 Hybrid) motoren. Bovendien worden de Hybrid-uitvoeringen van de Corolla standaard met een automatische versnellingsbak geleverd en hebben ze ook een automatische airco.

  • Ook met zuinige hybrideaandrijving
  • Verkrijgbaar in drie carrosserievarianten
  • Zeer complete basisuitvoering
  • Moderne veiligheidssystemen
  • Ledverlichting standaard
  • Trek-variant in ‘SUV’-stijl

Lease deze Toyota Corolla vanaf 390 euro per maand

Carrosserievarianten

Toyota levert de Corolla als vijfdeurs hatchback, als Touring Sports (stationwagen) en als sedan. Er is ook nog een Toyota Corolla Trek maar dat is in feite dezelfde carrosserie als de Touring Sports maar dan met een ‘stoer’ imago door middel van spatbordverbreders en een grotere bodemvrijheid. De sedan is alleen met een normale benzinemotor verkrijgbaar en bij de Trek is er alleen keus

In totaal vijf uitvoeringen

De Toyota Corolla is, afhankelijk van de carrosserievariant en aandrijving, verkrijgbaar in vijf uitrustingsniveaus. Bijna alle Corolla’s met uitzondering van de Trek zijn leverbaar als Comfort, Active, Dynamic of Executive. Indien voorzien van een hybride aandrijving is er ook nog de GR-Sport en GR-Sport Plus uitvoering. Van de Trek is maar één uitvoering beschikbaar. Goed om te weten is dat ook de basisuitvoering (Comfort) al een handbediende airco heeft (automatisch bij de hybrides), evenals een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, uitgebreid multimediasysteem, elektrische ramen, ledverlichting en voice control.

Toyota Corolla leasen

De Toyota Corolla is een gewaardeerde auto in de zakelijke markt. De bewezen betrouwbaarheid en de moderne hybride aandrijvingen zijn daarbij onderscheidende factoren. Ook onze lease-adviseurs zijn enthousiaste fans van de Toyota Corolla en vertellen er graag meer over. Uiteraard staan ze ook klaar om een op maat gemaakte aanbieding voor het leasen van een Toyota Corolla te verzorgen.

36 maanden48 maanden60 maanden
10.000 km438,00409,00390,00
15.000 km453,00426,00411,00
20.000 km469,00445,00430,00
25.000 km487,00463,00449,00

Meer informatie aanvragen »