Operational Lease de Toyota Aygo

De Toyota Aygo is een compacte en wendbare stadsauto, die je moeiteloos overal naar toe rijdt. De Aygo is een zustermodel van de Citroën C1 en Peugeot 107/108 maar biedt daarnaast ook het voordeel van de naar perfectie strevende Japanse techniek. Die maakt van de compacte en zuinige Aygo een uiterst betrouwbare metgezel. De wendbare Aygo is verkrijgbaar als driedeurs of vijfdeurs model, waarbij er een kleine kofferruimte beschikbaar is. Nadat Toyota de Aygo in 2018 een update heeft gegeven is deze qua uiterlijk, techniek en veiligheidsvoorzieningen weer helemaal bij de tijd.

Nieuw design

De nieuwste generatie van de Toyota Aygo heeft een ware transformatie ondergaan. Zo heeft Toyota het design op diverse punten aangepast. Daardoor is de uitstraling van dit zuinige en wendbare stadsautootje nog kenmerkender geworden. Toyota heeft bijvoorbeeld de voorbumpers aangepast, die nu een stuk hoekiger zijn. Ook hebben de achterlichten een meer transparante look gekregen.

Veiligheidsvoorzieningen

Veiligheid is steeds belangrijker bij auto’s. Dat is ook te merken aan de nieuwste generaties van de Toyota Aygo modellen. Die hebben niet alleen qua uiterlijk een flinke transformatie ondergaan maar ook een aantal nieuwe veiligheidsvoorzieningen gekregen. Daarmee is de veiligheid van deze compacte auto behoorlijk verbeterd waardoor deze auto bij uitstek geschikt is voor intensief stadsverkeer.

  • Compacte, zuinige stadsauto
  • Japanse techniek
  • Uitgebreid veiligheidsuitrusting
  • Handmatige airco
  • Zuinige 1.0 VVT-i benzinemotor
  • Vehicle Stability Control (VSC)
  • Driedeurs en vijfdeurs uitvoering
  • Rondom airbags
  • Dagrijverlichting
  • Optioneel: Bluetooth connectiviteit

Operational Lease de Toyota Aygo vanaf €246

Zuinige motor

De Toyota Aygo is alleen leverbaar met een zuinige 1.0 VVT-i benzinemotor van 72 pk. Standaard heeft hij een handgeschakelde versnellingsbak. Tegen meerprijs is de Toyota Aygo ook leverbaar met een automatische versnellingsbak.

Complete uitrusting

Wie denkt dat een kleine stadsauto sober is uitgevoerd, heeft het mis. Standaard is de kleine Toyota Aygo bijvoorbeeld uitgevoerd met elektrische voorramen, zijspiegel en handbediende airconditioning. De lichtmetalen velgen en leren stoelen zorgen voor een aantrekkelijke uitstraling terwijl het multimediasysteem met DAB radio de Aygo extra compleet maakt.

Toyota Aygo leasen

Ondanks het compacte formaat is de zuinige en wendbare Toyota Aygo een heel volwassen auto. Bovendien is de kleine Aygo verrassend compleet uitgevoerd en is hij voorzien van moderne veiligheidsvoorzieningen. En perfecte leaseauto voor mensen die veel in de stad onderweg zijn. Als alternatief is er overigens ook de Kia Picanto en het zustermodel van de Aygo, de Peugeot 108. Onze lease-adviseurs bespreken graag alle mogelijkheden van het leasen van een Toyota Aygo.

36 maanden48 maanden60 maanden
10.000 km285,00261,00246,00
15.000 km294,00272,00260,00
20.000 km305,00285,00273,00
25.000 km316,00297,00286,00
Meer informatie aanvragen »