Operational Lease de Model 3

De ‘kleine’ Tesla Model 3 is een ongekend verkoopsucces dat misschien alleen nog maar kan worden geëvenaard door zijn iets hogere en veelzijdigere broertje, de Model Y. De Tesla Model 3 is een volledig elektrische auto die zijn gebruikers een bovengemiddelde actieradius biedt tegen een relatief scherpe prijs. Daardoor is de bijtelling ook vrij laag. De Tesla Model 3 wordt dan ook gekozen door mensen die met een auto van de zaak rijden.

Meer dan alleen lage bijtelling

Doordat de bijtelling een belangrijk argument is voor het kopen of leasen van de Model 3, doen we de andere voordelen van deze fraaie auto vaak te kort. De Tesla Model 3 heeft namelijk nog veel meer te bieden. De auto wordt gebouwd met de modernste technologieën en daar kan de bestuurder optimaal van profiteren. Zo heeft de Tesla Model 3 een hypermodern dashboard waarbij bijna alles wordt bediend via een levensgroot, centraal geplaatst touchscreen.

Laag energieverbruik

De Tesla Model 3 is voor een elektrische auto uitgesproken zuinig met energie en is uitgerust met een flinke accu. Daardoor heeft de kleinste Tesla een bovengemiddeld rijbereik, ook wel acteradius genoemd. De versies met twee elektromotoren en vierwielaandrijving hebben een nog groter accupakket. Daardoor is de actieradius van de Model 3 Long Range en Performance nog een stuk groter dan die van de goedkopere Model 3 Standard Range Plus.

  • Volledig elektrisch
  • Grote actieradius
  • Groot centraal geplaatst touchscreen
  • Lage bijtelling
  • Ook in ‘geheel zelfrijdende’ uitvoering
  • ‘Over the air’ updates van de software

Rij nu weg in een Model 3 voor €683 per maand

Uitstekende prestaties

Een elektromotor levert al vanaf nul toeren een hoog koppel. Daardoor kan een elektrische auto zoals de Tesla Model 3 buitengewoon snel accelereren. De prestaties van de Tesla Model 3 zijn dan ook uitstekend te noemen.

Uitvoeringen

Tesla levert de Model 3 maar in een beperkt aantal uitvoeringen. De Standard Range Plus heeft een ‘gedeeltelijk premium’ interieur, de andere twee varianten een ‘premium interieur’. Verder is er tegen meerprijs keus uit diverse kleuren, andere velgen, een wit interieur, een trekhaak en een zogenaamde zelfrijdende versie. Dat laatste maakt de auto bijzonder interessant maar ook aanzienlijk duurder.

Tesla Model 3 leasen

De Tesla Model 3 is momenteel een van de populairste auto’s om te leasen. De elektrische aandrijving zorgt voor een aanzienlijk lagere bijtelling. Maar ook de verbruikskosten van een elektrische auto, dus ook van de VW e-Golf en de Volvo XC 40 P8 Recharge - zijn een stuk lager. Dat maakt de Tesla Model 3 een bijzonder aantrekkelijke leaseauto waar onze lease-adviseurs u graag meer van vertellen.

36 maanden48 maanden60 maanden
10.000 km872,00753,00683,00
15.000 km903,00786,00718,00
20.000 km934,00819,00752,00
25.000 km967,00852,00785,00
Meer informatie aanvragen »