Operational Lease de Renault Clio

De nieuwste generatie van de Renault Clio onderscheidt zich - net als de eerdere modellen – op het gebied van design, comfort en veiligheid. De ontwerpers van Renault hebben de Clio onlangs in een nieuw, nog moderner jasje gestoken. Hierdoor is de nieuwe Clio in korte tijd nog populairder geworden op de zakelijke markt.

Rijdynamiek en comfort

In het ontwerp- en productieproces heeft Renault veel aandacht besteed aan het verhogen van de rijdynamiek en het comfort van de Clio. Renault heeft verschillende nieuwe technologieën geïntegreerd die de rijbeleving naar een hoger niveau hebben getild. Ondanks het compacte formaat is de Renault Clio een auto waarmee ook grote afstanden comfortabel kunnen worden afgelegd. Ook wat betreft de veiligheid zijn er de nodige verbeteringen doorgevoerd. Door de uitstekende rijeigenschappen en uitstekende veiligheidsvoorzieningen leent de Renault Clio zich uitstekend voor intensief zakelijk gebruik.

Als hatchback én estate

Wat betreft het ruimteaanbod is de Renault Clio altijd al een van de meest gewaardeerde auto’s in zijn segment geweest. Wie nog meer ruimte wil, kan kiezen voor de Clio Estate. Deze oogt en rijdt net zo dynamisch maar biedt nog meer bagageruimte.

Diverse krachtbronnen

De Clio is verkrijgbaar met een groot aantal motoren. Behalve diverse benzinemotoren kan er ook worden gekozen voor een Hybride E-Tech aandrijflijn terwijl de echte veelrijders waarschijnlijk de voorkeur geven aan een Renault Clio met dieselmotor of LPG-installatie. Verder is er keus uit een handgeschakelde of automatische EDC-versnellingsbak met 6 versnellingen.

Operational Lease de Renault Clio vanaf €316 p/m

Interieur

Renault heeft het exterieur van de Clio onlangs grondig vernieuwd. Het grootste verschil bevindt zich echter aan de binnenzijde. Het gehele interieur van de Renault Clio is anders ingedeeld waarbij de digitale techniek duidelijk zijn intrede heeft gedaan. Zo is het instrumentenpaneel digitaal uitgevoerd en heeft de compacte Clio ook een groot touchscreen gekregen. Dat maakt het bedienen van de navigatie en infotainment makkelijker dan ooit.

  • Hybride E-Tech aandrijflijn
  • Leverbaar als hatchback of estate
  • Indrukwekkende interieurruimte
  • Typisch Frans rijcomfort
  • Kwalitatief stijlvolle uitstraling
  • Voldoende bagageruimte
  • Easy Park Assist
  • Renault Handsfree Card
  • Noodstopbekrachtiging
  • Compleet multimediasysteem

Typisch Renault

Ook de Renault Cio kan verregaand worden gepersonaliseerd. Zo zijn diverse elementen van het dashboard en de bekleding volledig naar wens samen te stellen in verschillende themakleuren.

Renault Clio leasen

Wie een Renault Clio kiest, kiest voor een van de populairste leaseauto’s in zijn segment met een hoogstaand comfort, luxe afwerking en rijke standaarduitrusting. Ook kenmerkt de Clio zich door diverse innovatieve technologieën en uitgebreide veiligheidsvoorzieningen. Onze deskundige adviseurs overtuigen graag over de voordelen van het leasen van de Renault Clio met een hybride aandrijflijn, diesel- of benzinemotor of gasinstallatie, of over vergelijkbare modellen zoals de VW Polo en de Ford Fiesta.

36 maanden48 maanden60 maanden
10.000 km352,00330,00316,00
15.000 km365,00345,00334,00
20.000 km378,00361,00350,00
25.000 km393,00376,00366,00
Meer informatie aanvragen »