Operational Lease de Opel Grandland X

De Grandland X is een van de nieuwste modellen in het gamma van Opel, dat na de overname door de PSA Group een nieuwe impuls heeft gekregen. De Opel Grandland X is modern gelijnde compacte cross-over SUV die een interessante mix van sportiviteit en avontuur biedt. Hij heeft een hoge zitpositie, een comfortabele instap en genoeg ruimte voor vijf personen.

Echte allround SUV

De Opel Grandland X is een cross-over SUV die zich uitstekend thuis voelt op alle soorten wegen. Door het relatief compacte formaat is hij handzaam en wendbaar genoeg voor in de stad maar de Grandland X is ook uitstekend geschikt voor lange ritten. De Opel Grandland X is dus een echte allrounder en daardoor een uitstekende keuze voor de zakelijke rijder. Bovendien biedt deze vijfdeurs cross-over ook voldoende ruimte voor het gezin en alle bagage.

Grandland X: benzine, diesel en plug-in hybride

Wie een Opel Grandland X kiest, zal merken dat de Duitse autofabrikant het kiezen van de motor heel eenvoudig heeft gehouden. Er is namelijk een 120 pk dieselmotor voor de echte kilometervreter terwijl de andere zakelijke rijders kunnen kiezen uit een 131 pk of 180 pk benzinemotor en een plug-in hybrid. De modellen met een verbrandingsmotor hebben voorwielaandrijving.

Bij de Grandland X Hybrid is er keus tussen voorwiel- of vierwielaandrijving. De versie met voorwielaandrijving heeft een systeemvermogen van 225 pk, met vierwielaandrijving is er maar liefst 300 pk beschikbaar. Door het volledig elektrische rijbereik van ongeveer 50 kilometer kunnen de meeste ritten elektrisch worden gedaan. Dat rijdt stiller, prettiger en volledig emissievrij.

  • Moderne, veelzijdige cross-over SUV
  • Hoge zit en makkelijke instap
  • Veel zitruimte en bagageruimte
  • Met diesel- of benzinemotor
  • Ook als plugin- hybride met 50 km elektrisch rijbereik
  • Ook met automatische versnellingsbak
  • Basismodel al heel compleet uitgevoerd
  • Vermogen tot maar liefst 300 pk
  • Ook met vierwielaandrijving

Rij de Opel Grandland X al vanaf 496 euro p/m

Veel keus in uitrusting

Opel maakt het qua motoraanbod heel makkelijk. Het kiezen van het uitrustingsniveau zal wat meer tijd kosten. Hier biedt Opel namelijk heel veel mogelijkheden. Boven het behoorlijk complete ‘Business’ basismodel met onder anderen boardcomputer, IntelliLink radio met touchscreen, parkeersensoren en led-koplampen kunnen zakelijke rijders kiezen voor de Edition, Innovation, Business Executive en Ultimate uitvoering.

Ook biedt Opel diverse mogelijkheden om de Grandland X te personaliseren, bijvoorbeeld door afwijkende kleuren voor het dak en de spiegels, diverse lichtmetalen velgen en verschillende stofferingen. Wie veel kilometers maakt zal ongetwijfeld zijn keuze op de ergonomische AGR-Comfortstoelen laten vallen.

Opel Grandland X leasen

Wie een veelzijdige auto wil leasen, zal ongetwijfeld geen spijt krijgen van zijn keuze voor de Opel Grandland X. Deze cross-over SUV is leverbaar in een aantal motoren en uitvoeringen die perfect geschikt zijn voor de zakelijke rijder. Onze lease-adviseurs stellen graag een op de wensen van de klant afgestemd leasevoorstel samen.

36 maanden48 maanden60 maanden
10.000 km573,00526,00496,00
15.000 km592,00547,00520,00
20.000 km613,00570,00544,00
25.000 km635,00593,00567,00
Meer informatie aanvragen »