Operational Lease de Mercedes-Benz A-Klasse

De Mercedes A-Klasse is het kleinste model van de Duitse premium autofabrikant. De huidige generatie van de Mercedes A-Klasse is als een van de weinige auto’s in dit segment verkrijgbaar als 3- en 5-deurs hatchback én als 4-deurs sedan (limousine).

Enorme verscheidenheid aan motorconfiguraties

De A-Klasse onderscheidt zich van de concurrentie van de enorme verscheidenheid aan motoren. Voor de zakelijke rijders die echt veel kilometers maken heeft Mercedes drie dieselmotoren beschikbaar. Bij de benzinemotoren is er – met name als men voor een automatische transmissie kiest – enorm vele keus. Er is keus uit een groot scala motoren van 100 tot 165 kW. Daarnaast heeft Mercedes in de A-Klasse ook nog de sportieve AMG-versies met een vermogen tot maar liefst 225 kW.

A-Klasse ook als Plug-in hybride

Ook Mercedes denkt aan het milieu en levert de A-Klasse daarom ook als plug-in hybride. Dat is bovendien een heel begeerlijke versie met een totaal vermogen van 160 kW en een hoog koppel van maar liefst maximaal 450 Nm. De elektromotor zorgt voor extra vermogen tijdens het accelereren en biedt ook de mogelijkheid om in de stad een maximale afstand van 71 kilometer in puur elektrische modus –emissievrij en fluisterstil - te rijden.

Met Operational Lease rijdt u deze Mercedes-Benz A-Klasse vanaf €462 p/m

Mercedes-Benz User Experience (MBUX)

MBUX maakt rijden tot een bijzondere ervaring. Dit systeem werkt met zelflerende, kunstmatige intelligentie die zich met de tijd steeds beter op de bestuurder instelt. Het werkt samen met het spraak gestuurde Linguatronic bedieningssysteem.

  • Leverbaar als hatchback en sedan
  • Keus uit diverse dieselmotor en benzinemotoren
  • Ook als plug-in hybride
  • Verkrijgbaar in uitgesproken sportieve AMG-uitvoering
  • Verregaand te personaliseren

Uitrusting

De basisuitvoering van de Mercedes A-Klasse biedt eigenlijk al alles wat de zakelijke rijder zich maar kan wensen. Daarnaast zijn er een aantal nog rijker uitgeruste uitvoeringen die bij Mercedes ook invloed op het exterieur hebben. De Style geeft de A-Klasse een cool en jeugdig uiterlijk. Met de Perspective kiest men voor een subtielere verfraaiing terwijl de populaire AMG Line pure sportiviteit biedt.

Personalisering

Mercedes gaat heel ver wat betreft de personalisering. Er zijn een groot aantal opties en pakketten om de A-Klasse naar de persoonlijke smaak aan te passen. Mercedes heeft ook het Designo individualiseringsprogramma met exclusieve lakken en interieuruitrustingen waarmee ieder exemplaar van de Mercedes A-Klasse écht heel bijzonder kan worden gemaakt.

Mercedes A-Klasse leasen

De A-Klasse is weliswaar het kleinste model van Mercedes maar een perfecte keuze voor de zakelijke rijder die een compacte maar exclusieve auto wil leasen. De hoeveelheid mogelijkheden en opties is bijna onuitputtelijk. Onze adviseurs kunnen alle benodigde informatie verstrekken over het leasen van een Mercedes A-Klasse.

36 maanden48 maanden60 maanden
10.000 km530,00488,00462,00
15.000 km549,00510,00488,00
20.000 km570,00534,00512,00
25.000 km593,00558,00537,00
Meer informatie aanvragen »