Operational Lease de Kia Picanto

De compacte Kia Picanto is de afgelopen jaren een stuk volwassener geworden. Van de eerste Picanto is alleen nog de naam overgebleven. Waar andere merken dit A-segment een beetje laten liggen, heeft Kia het kleinste model de afgelopen jaren regelmatig vernieuwd. Recent is er een nog iets verbeterde versie van de Kia Picanto verschenen.

Compacte, zuinige stadsauto

De zakelijke markt bestond vroeger vooral uit middenklassers en grotere auto’s. De laatste jaren zijn daar ook heel veel compacte stadsauto’s bij gekomen. Niet alleen vanwege de bijtelling, maar ook omdat we ons er steeds meer van bewust zijn dat ook een leasewagen niet groter hoeft te zijn dan we nodig hebben. Dan biedt de Kia Picanto veel mensen precies wat ze nodig hebben. Tijdens het werk is de Picanto een compacte en wendbare metgezel die zich makkelijk door het drukke verkeer in de stad laat loodsen en in ieder parkeerplekje past. Buiten het werk is de Kia Picanto de ideale auto voor de boodschappen en andere ritjes.

Relatief ruim

Ondanks de compacte afmetingen heeft hij behoorlijk wat bagageruimte. Kia claimt zelfs dat die de grootste in zijn segment is. De bagageruimte heeft een inhoud van 255 liter, welke door het inklappen van de achterbank kan worden vergroot tot 1.010 liter.

Rij de Kia Picanto voor maar €263 per maand

Ook de basisversie heeft airco

Dat ook kleine stadsauto’s qua uitrusting tegenwoordig niet voor grote auto’s onder hoeven te doen, bewijst de Kia Picanto. Ook de ComfortLine heeft al airconditioning, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, radio/MP3-speler inclusief USB- en AUX-aansluiting, Bluetooth connectiviteit en elektrische ramen voor. Daarnaast is de Kia Picanto leverbaar als de nog completere DynamicLine en DynamicPlusLine en de sportievere GT-Line. Bijzonder is de speciale X-Line met spatbordverbreders en een specials skidplate.

  • Relatief grote bagageruimte
  • Als vierzits en vijfzits
  • Betrouwbare, moderne techniek
  • Keus uit twee motoren
  • Complete basisuitrusting

Leverbaar met 1.0 MPi en GDi-motor

De Kia Picanto heeft altijd een motor met een cilinderinhoud van 1.0 liter. Deze is er in twee varianten. De 1.0 MPi levert een vermogen van 66 pk. De sportievere rijders kunnen bij de GT-Line ook kiezen voor de 100 pk GDi-motor. Deze motor zit ook al standaard in de X-line.

Kia Picanto leasen

Wie een betrouwbare, compacte stadsauto wil leasen, moet absoluut eens kijken naar de Kia Picanto. Ook andere compacte modellen uit dit segment, zoals de Toyota Aygo en Peugeot 108, zijn heel aantrekkelijk maar de Picanto is voor veel mensen toch net ‘wat meer auto’. Wie meer wil weten over het leasen van een Kia Picanto, kan uiteraard vrijblijvend contact opnemen met onze lease-adviseurs.

36 maanden48 maanden60 maanden
10.000 km307,00280,00263,00
15.000 km317,00291,00277,00
20.000 km328,00304,00290,00
25.000 km339,00316,00302,00
Meer informatie aanvragen »