Operational Lease de Hyundai Kona Electric bij 123Lease

De Hyundai Kona Electric is een van de populairste elektrische auto’s van dit moment. De compacte cross-over SUV heeft een eigentijds uiterlijk en prima rijeigenschappen. Ook de prijs/kwaliteitsverhouding is gunstig. Daardoor veroverde de Kona al een behoorlijk marktaandeel met de ‘normale’ uitvoeringen met een benzinemotor en hybride aandrijving. De komst van de elektrische uitvoering gaf de Hyundai Kona een nieuwe impuls. De Hyundai Kona Electric heeft een krachtige motor en een flink accupakket. In combinatie met de prima eigenschappen van de ‘normale’ versie maakt dit de Kona Electric tot een zeer gewilde elektrische auto.

Flinke actieradius

De volledig elektrische Hyundai Kona Electric heeft een behoorlijk krachtige motor en een flink accupakket van 64 kWh. Dankzij wat kleine aanpassingen in de nieuwste versie heeft de elektrische Kona een zeer bruikbare actieradius van 484 kilometer volgens de WLTP-norm.

Kleiner accupakket

Er is ook een goedkopere versie met een 39 kWh accupakket, dat altijd nog goed is voor een actieradius van 305 kilometer. Die is ook iets minder krachtig. De 64 kWh versie heeft een 150 kW motor terwijl de 39 kWh versie een elektromotor van 100 kW heeft.

Laden

Ook het laden verschilt per uitvoering. Met het 64 kWh accupakket kan men snelladen met 150 kW, het kleinere accupakket kan met 100 kW worden geladen. Het normale AC-laden gaat in beide uitvoeringen met een snelheid van 11 kWh.

  • Volledig elektrische auto met flinke actieradius
  • Cross-over SUV met hoge instap
  • Genoeg ruimte voor het hele gezin
  • Leverbaar uit voorraad
  • Keus uit twee motoren en accupakketten

Rij de Hyundai Kona vanaf €510 per maand

Snel leverbaar

Hyundai had al heel wat meer exemplaren van de Kona Electric aan de man kunnen brengen maar kon de vraag niet aan. Sinds kort wordt de Hyundai Kona Electric in Europa gebouwd waardoor de levertijd veel korter is geworden. Hyundai meldt zelfs dat de auto in principe uit voorraad leverbaar is.

Personalisatie en uitrustingsvarianten

Hoewel we de Kona Electric bijna altijd in een beperkt aantal kleuren zien rijden, is hij leverbaar in een zeven carrosseriekleuren en drie contrastkleuren voor het dak. Hiermee kan het exterieur van de Hyundai Kona Electric behoorlijk worden gepersonaliseerd. De elektrische Kona is ook in diverse uitrustingsvarianten verkrijgbaar. De basisversie is de Comfort. Daarboven komt de Fashion terwijl de Premium de meest complete uitrustingsvariant is. Daarbinnen zijn nog wat variaties (Smart, Design & Sky) beschikbaar.

Huyndai Kona Electric leasen

Wie een auto van de zaak mag uitzoeken, zal ongetwijfeld ook naar de Kona Electric kijken. Logisch, want Hyundai heeft met deze elektrische auto een sterke troef op de markt gebracht. De Hyundai Kona Electric combineert een attractief uiterlijk met goede rijeigenschappen en een prima elektrische aandrijflijn. In combinatie met de lage bijtelling maakt dit de Kona tot een van de meest gewilde leaseauto’s waarvoor onze lease-adviseurs graag een naar uw persoonlijke wensen afgestemd leasecontract opstellen. 

36 maanden48 maanden60 maanden
10.000 km647,00561,00510,00
15.000 km662,00578,00529,00
20.000 km679,00596,00548,00
25.000 km698,00615,00567,00
Meer informatie aanvragen »