Operational Lease de Ford Focus Wagon

De Ford Focus Wagon heeft zijn grote populariteit te danken aan de uitgekiende combinatie van een attractief en representatief uiterlijk, veel praktische gebruiksmogelijkheden, moderne krachtige motoren, goede rijeigenschappen en een hoog uitrustingsniveau. Met name de Wagon-uitvoering (stationcar) van de Ford Focus mag zich verheugen in groeiende populariteit in de zakelijke markt. De Ford Focus Wagen is een graag gezien leaseauto waarmee de veeleisende zakelijke rijder graag mee de weg op gaat.

Zuinige, krachtige EcoBoost-motoren

Net als voor de compacte Fiesta heeft Ford ook voor de Focus een serie hoogwaardige, moderne EcoBoost-motoren ontwikkeld die hun kwaliteiten in de praktijk hebben bewezen. Ford heeft dan ook niet voor niets verschillende prijzen met de EcoBoost-motoren gewonnen. De motoren van de Ford Focus kenmerken zich door hun lage brandstofverbruik terwijl ze door hun grote souplesse ook dynamische ritten mogelijk maken.

  • Veel gebruiksmogelijkheden
  • Ruimte voor het hele gezin
  • Compleet uitgevoerd met o.a. navigatie en airco
  • Benzinemotor, Mild Hybrid én diesel
  • Een van de populairste modellen in de zakelijke markt

Ook als Mild Hybrid

De EcoBoost motoren zijn leverbaar als normale benzinemotoren, maar ook als zogenaamde Mild Hybrid. Hierbij wordt de benzinemotor ondersteund door een kleine elektromotor met een accu van 48 volt. Hiermee wordt de efficiëntie flink verhoogd. De elektromotor zorgt niet alleen voor de ondersteuning maar ook voor het gebruik van regeneratieve remtechnologie. Deze laadt de accu de remenergie op te vangen. Dit zorgt voor een verlaging van de uitstoot en het brandstofverbruik.

Operational Lease vanaf €437 p/m

EcoBlue dieselmotoren voor de veelrijders

Wie heel veel kilometers maakt, is vaak het voordeligste uit met een dieselmotor. De moderne Ford EcoBlue dieselmotoren voldoen aan de laatste emissienormen maar hebben daarvoor geen Adblue toevoeging nodig. 

Veelzijdige alleskunner

De combinatie met het grote ruimte-aanbod, het representatieve uiterlijk en dynamische rijeigenschappen maken van de Ford Focus Wagen een veelzijdige alleskunner. Door de week biedt hij alles wat de zakelijke rijder zich kan wensen en in het weekend en in de vakantie biedt de ruime stationwagen alle ruimte voor gezin en vrije tijd.

Uitvoeringen

Het allesbehalve karig uitgevoerde basismodel van de Ford Focus Wagon is de Trend. Wie een iets completere uitvoering wil komt uit bij de Titanium. Daarboven is nog keus uit de luxe uitgevoerde Vignale, de sportieve ST-line en de Active. Dat laatste model onderscheidt zich van de andere uitvoeringen door de kunststof spatbordverbreders en de grotere bodemvrijheid, waardoor hij wat weg heeft van een cross-over model.

Ford Focus Wagon leasen

Uiteraard vertellen onze adviseurs graag meer over de voordelen en mogelijkheden van de Ford Focus Wagon. Ook helpen ze graag om de eigenschappen te vergelijken met die van bijvoorbeeld de Volkswagen Golf. Vraag gerust om uitgebreide informatie of om een passend leasevoorstel.

36 maanden48 maanden60 maanden
10.000 km502,00462,00437,00
15.000 km519,00481,00459,00
20.000 km536,00501,00479,00
25.000 km556,00521,00500,00
Meer informatie aanvragen »