Operational Lease de Ford Fiesta

De Ford Fiesta is een van die auto’s die in de loop der jaren zijn uitgegroeid van ‘klein maar betaalbaar’ naar ‘compact en compleet’. Ford heeft de basisuitrusting van de Fiesta de laatste modeljaren regelmatig uitgebreid en de nieuwste generatie is uitgerust met de meest geavanceerde assistentiesystemen ooit in een Europese compacte auto. De Ford Fiesta is completer, dynamischer en comfortabeler dan ooit en is daarom ook een heel populaire leaseauto.

Infotainment en connectiviteit

Ook heeft iedere Fiesta het Ford SYNC 3 infotainmentsysteem. Met dit systeem kan de smartphone naadloos met de Fiesta, zodat de bestuurder alles eenvoudig en goed kan bedienen en controleren. Het infotainmentsysteem worden gebruikt om de telefoon, apps, muziek en navigatie te bedienen.

Verschillende uitvoeringen

Zakelijke rijders kunnen de Ford Fiesta in diverse uitvoeringen bestellen. Het basismodel is de Trend. Daarboven komen de Ford Fiesta Connected, Titanium, Active, Vignale terwijl de ST de meest sportieve versie van de Fiesta is.

  • Zeer complete basisuitvoering
  • Tal van andere uitvoeringen verkrijgbaar
  • Zuinige, prijswinnende Ecoboost motor
  • Mild Hybrid aandrijflijn voor nog lager verbruik en lagere uitstoot
  • Ook verkrijgbaar met EcoBlue dieselmotor
  • SYNC 3 infotainmentsysteem is naadloos aan smartphone te koppelen
  • ST-uitvoering met 200 pk voor de sportieve rijder
  • Uitgerust met moderne rijassistentiesystemen

Operational Lease de Ford Fiesta al vanaf €318 p/m

Ford Fiesta Connected

Door al die uitvoeringen heeft de zakelijker rijder steeds meer keus. Zo is er sinds kort de Fiesta Connected, die naast het SYNC 3 infotainmentsysteem met 8-inch touchscreen ook is voorzien van Apple Carplay, Android Auto, FordPass connect modem en DAB+ radio. Daardoor is deze uitvoering ideaal voor mensen die veel onderweg zijn. Bovendien beschikt de Fiesta Connected over airconditioning, cruise control, Adaptive Speed Limiting Device (ASLD) én elektrisch bedienbare ramen.

Nieuwe 1.0 EcoBoost motoren

De nieuwste versie van de prijswinnende EcoBoost motor is nu nog zuiniger. Wie nog minder brandstofverbruik en uitstoot wenst, kan kiezen voor de 1.0 EcoBoost Hybrid motor. Deze 48-volt mild hybride aandrijflijn staat garant voor een tot wel 59 procent lager brandstofverbruik en nog meer rijplezier. Daarnaast kan er ook gekozen voor nog krachtigere EcoBoost motoren met een vermogen tot wel 200 pk. Voor de veelrijders is de compacte Ford Fiesta ook verkrijgbaar met de zuinige en betrouwbare EcoBlue dieselmotor.

Ford Fiesta leasen

De kleinste Ford is volwassener, completer en dynamischer dan ooit. Daarmee is het een ideale auto voor zakelijke rijders die een compacte maar compleet uitgevoerde leaseauto zoeken. De moderne, krachtige motoren van de Fiesta staan bovendien borg voor een laag brandstofverbruik en een minimale uitstoot. Ook onze lease-adviseurs zijn overtuigd van de kwaliteiten van de compacte Ford Fiesta en de daarmee vergelijkbare modellen zoals de Renault Clio en VW Polo. Zij leggen alles graag uitgebreid uit en kunnen uiteraard ook een passend leasecontract verzorgen.

36 maanden48 maanden60 maanden
10.000 km358,00333,00318,00
15.000 km370,00348,00335,00
20.000 km383,00363,00352,00
25.000 km398,00378,00367,00
Meer informatie aanvragen »