Vince over zijn ervaringen met 123Lease

23 januari 2023

Vince is ondernemer en eigenaar van een schildersbedrijf in de provincie Groningen. Vanwege de snelle groei van zijn onderneming had Vince een tweede bestelbus nodig. We gingen met Vince in gesprek over zijn ervaringen met 123Lease. 

Gelijk een goed gevoel

‘’Mijn eerste bestelbus leasete ik een paar jaar geleden bij een andere, grote leasemaatschappij. Ik had daar een slechte ervaring: ik werd slecht geadviseerd en zat vast aan een veel te lang contract met slechte financiële voorwaarden, bij een leasebedrijf dat amper te bereiken was’’, vertelt Vince. 

Hij vervolgt: ‘’Daarom ging ik vorig jaar op zoek naar een nieuwe leasemaatschappij en zo kwam ik bij 123Lease terecht. Ik kwam toen in contact met Tim en had gelijk een beter gevoel dan de vorige keer dat ik contact had met een lease-adviseur. Tim stelde goede vragen en begreep goed waar ik naar op zoek was. Hij had ook erg veel kennis over de fiscale voordelen die voor mij als ondernemer belangrijk zijn en heeft me daarmee goed op weg geholpen.’’

Persoonlijke en professionele benadering

‘’We hadden door Tim zijn persoonlijke en professionele benadering al snel een goed beeld bij de juiste bus voor mijn bedrijf. Ik besloot de bus ook te laten bedrukken met mijn bedrijfslogo. Ik rijd nu ongeveer een jaar trots in deze bus rond en ik zou niet meer anders willen!’’

Het afgelopen jaar is Vince zijn onderneming erg snel gegroeid en heeft hij nieuwe mensen aangenomen. Het werd dan ook tijd voor een tweede bedrijfswagen. Vince vertelt: ’Toen ik een tweede bestelbus nodig had, heb ik Tim direct opgebeld. Hij wist nog precies wat we de vorige keer besproken hadden en wat ik belangrijk vond.’’ De tweede bus was snel geregeld en werd natuurlijk bedrukt met het bedrijfslogo. Vince vertelt: ‘’Mijn mensen bezoeken er dagelijks onze klanten mee, dus ik vind het belangrijk dat we goed voor de dag komen en vanaf het eerste moment professionaliteit uitstralen.''

''Dankzij Tim van 123Lease is dat gelukt. Ik hoop dat we binnenkort toe zijn aan een derde bus, dan weet ik jullie zeker weer te vinden!’’

Over 123Lease

Wil je als ondernemer een auto leasen? Dan helpt 123Lease je onbezorgd op weg met de auto en leaseoplossing die past bij jouw zakelijke wensen en behoeften. Ons team van deskundige adviseurs met passie voor en kennis over auto’s helpen jou de juiste keuze te maken die past bij jouw wensen, behoeften en onderneming. Neem gerust contact met ze op!