Beste 6 Kipper Bedrijfswagens

12 augustus 2019

De Kipper is een populaire bedrijfswagen voor in de bouw. Vele bekende merken hebben hun huidige modellen laten ombouwen naar een kipper. In deze blog zullen wij 6 verschillende modellen toelichten, zodat jij als ondernemer snel en makkelijk de juiste keuze kunt maken.

Kipper Bedrijfswagens

Wat is een kipper?

We zien de kipper vaak in 2 verschillende soorten: achterwaartse kipper of driezijdige kipper. Tegenwoordig zijn de meeste kippers uitgerust met een hydraulische pomp die door middel van een handmatige pomp of een elektrische aansturing bediend wordt. De kipper is een ideale auto als je snel een lading moet lossen, denk aan grond, hout, zand, etc.

Bekijk alle kippers op 123Lease: alle kippers

Mercedes-Benz Sprinter Kipper

De populaire Mercedes-Benz Sprinter kent drie generaties. waarvan de laatste generatie in 2018 op de markt is gebracht. De Sprinter kipper is vaak een uitbouw op 1 van deze modellen. 123Lease toont alleen de meeste jonge modellen vanaf heden tot 8 jaar terug.

Bekijk de Mercedes-Benz Sprinter kipper bij 123lease en lease hem hier: Mercedes-Benz Sprinter Kipper.

Renault Master Kipper

De Renault Master is een bedrijfswagen die al enige tijd bekend staat als een betrouwbare bedrijfswagen. Doordat deze bussen van Renault erg groot zijn wordt deze variant vaak met een dubbele cabine aangeboden, perfect als er meerdere personen mee moeten.

Bekijk de Renault Master kipper bij 123lease: Renault Master Kipper.

Iveco Daily Kipper

De Iveco Daily is een populair model die de laatste jaren in Nederland steeds vaker gezien wordt. Een uitstekend model met goede rijeigenschappen gecombineerd met een sterke motor. Dat er een kipper variant is gemaakt van de Daily, is dan ook een logische keuze. Op zoek naar een Daily kipper voor jouw bedrijf?

Deze kipper leasen? de Iveco Daily Kipper bij 123Lease: Iveco Daily Kipper.

Volkswagen Crafter/Transporter Kipper

Volkswagen staat bekend om sterke auto's te maken met een uitstekend rijvermogen. Ook de Volkswagen Crafter en Transporter leunen op dit succes. Een variant op deze twee modellen lag dus voor de hand.

Bekijk de Volkswagen Crafter kipper hier: Volkswagen Crafter kipper.
Bekijk de Volkswagen Transporter kipper hier: Volkswagen Transporter kipper.

Citroën Jumper Kipper

De kippers worden vaak aan de Jumpy en Jumper toegevoegd. Deze twee modellen staan bekend als betrouwbare bedrijfswagens. Met sterke motoren en daardoor hoog trekgewicht zijn deze modellen geschikt voor in de bouw. 123Lease heeft een aantal kippers van Citroën op voorraad staan.

Fiscaal aantrekkelijk deze Jumper leasen? Bekijk de Citroën Jumper/jumpy kipper hier: Citroen Kipper.

Fiat Ducato Kipper

Het Italiaanse Fiat kwam met de sterke derde generatie Ducato's (2006+) de markt op. Vanaf dit jaar werd de Ducato dan ook echt bekend binnen Nederland. De kipper variant van de Ducato zien wij niet heel erg vaak, maar aanbod is er zeker. Op zoek naar een sterke auto van Fiat in combinatie met een kipper?

Bekijk de Fiat Ducato Kipper bij 123Lease en lease hem met jouw bedrijf: Fiat Ducato Kipper.

Top 6 Kipper bedrijfswagens

  1. Mercedes-Benz Sprinter Kipper
  2. Renault Master Kipper
  3. Iveco Daily Kipper
  4. Volkswagen Crafter kipper
  5. Citroen Jumper Kipper
  6. Fiat Ducato Kipper