1 miljoen euro aan mobiliteit voor ondernemers in 2 maanden

13 juni 2019

Het Zwolse 123Lease maakte een vliegende start en helpt ondernemers de weg op.

Zwolle, 12 juni 2019

Ruim 75 ondernemers wisten in twee maanden de weg te vinden naar het pas gestarte bedrijf uit Zwolle. Met een totaal van ruim één miljoen euro aan gefinancierde bedrijfsauto’s zijn deze ondernemers voorzien van een nieuwe auto of jong gebruikte occasion.

Nadat op 1 april het startsein werd gegeven met de lancering van de website ging alles voorspoedig. Op de website worden ruim 55.000 voertuigen van 650 autobedrijven getoond. Met filters als het merk, het gewenste leasebedrag en de kilometerstand is het voor ondernemers eenvoudig om de juiste auto te vinden. Matthijs Huisman van 123Lease zegt hierover: “De techniek is een sterk punt binnen ons bedrijf. Om mee te kunnen gaan met de ontwikkelingen binnen de markt moeten we snel kunnen schakelen. Door techniek prioriteit nummer één te maken zijn alle processen zo efficiënt mogelijk ingericht”.

Aan het platform is ruim 8 maanden intensief gebouwd, waarbij goed is gekeken naar de wensen van ondernemers. Met een team van programmeurs, online marketeers en de leasespecialisten zijn alle processen binnen de website doorlopen en geoptimaliseerd. Het bieden van een goede ervaring heeft dan ook een hoge prioriteit.

123Lease is hiermee snel een serieuze speler in een concurrerende markt geworden. Over hoe 123Lease zich in deze markt wil onderscheiden zegt Huisman: “Ondernemers zijn vaak druk en zoeken naar een partij die kan ontzorgen op het vlak van mobiliteit. Snel contact via WhatsApp is dan een uitkomst, zo kan een ondernemer reageren wanneer dat voor hem uitkomt. Daarnaast lanceren wij binnenkort ook diensten als verzekeringen en tankpassen, daarmee kan een ondernemer op één plek terecht voor al zijn mobiliteitsvragen”.

Als doelstelling heeft het bedrijf om dit jaar voor 6 miljoen euro aan leasecontracten te bemiddelen. Huisman: “Dat zijn een heleboel ondernemers die wij gaan voorzien van mobiliteit met een auto of bedrijfsbus”. Ook wil 123Lease een gooi doen naar de prijs voor beste website in de categorie auto’s.