Operational Lease de Volkswagen Golf

Al vele jaren is de Volkswagen Golf een van de populairste auto’s uit ons lease-aanbod. Deze compacte middenklasser heeft zich door de jaren heen bewezen als een van de meest comfortabele en veelzijdige auto’s voor de zakelijke rijder. De Volkswagen Golf is niet alleen representatief maar ook comfortabel genoeg voor lange ritten en tegelijkertijd nog zo compact dat hij zich ook makkelijk door het drukke stadsverkeer laat manoeuvreren.

Met diesel- of benzinemotor én elektrische aandrijving

Hoewel de belangstelling voor dieselmotoren de laatste jaren wat minder is, is de Golf daarmee nog gewoon leverbaar. De dieselmotoren van Volkswagen blinken nog steeds uit in trekkracht en betrouwbaarheid. Maar ook de TSI-benzinemotoren van de Volkswagen Golf hebben hun waarde op de zakelijke markt bewezen. In heel veel uitvoeringen is er keus tussen een handgeschakelde versnellingsbak en een DSG-versnellingsbak. Daarnaast is er ook de volledig elektrische e-Golf, waarbij naast het emissievrij rijden de lage bijtelling (in 2020 slechts 8 procent) ook erg interessant is.

VW Golf is completer dan ooit

De Volkswagen Golf is completer dan ooit. Iedere nieuwe Volkswagen Golf is bijvoorbeeld uitgerust met een multifunctioneel stuurwiel, digitaal instrumentenpaneel, centrale vergrendeling met afstandsbediening, radio/multimediasysteem en automatische airconditioning. Ook qua veiligheid laat de Volkswagen Golf niets te wensen over met bijvoorbeeld Lane Assist, Car2X, Driver Alert System en Front Assist met noodremfunctie. Iedere Volkswagen Golf biedt dan ook alles wat de zakelijke rijder nodig heeft.

  • Geschikt voor de stad én op langere ritten
  • Standaard al heel compleet uitgevoerd
  • Hoogwaardige veiligheidstechnologieën
  • Met zuinige TSI benzine- of dieselmotor
  • Al jaren een absolute topper in de leasemarkt
  • Alle versies hebben een automatische airco
  • e-Golf heeft elektrisch aandrijving en lage bijtelling

Lease deze Volkswagen Golf All-in vanaf €391 per maand

Life, Life Business, Style en R-Line uitvoeringen

Wie meer eisen en wensen heeft, kan kiezen uit de nog completer uitgevoerde Life, Life Business, Style en R-Line. Deze uitvoeringen bieden alle een andere variatie uit verschillende opties op het gebied van veiligheid, comfort en connectiviteit. Bijna iedere zakelijke rijder zal hieruit de voor hem of haar meest passende combinatie kunnen kiezen. Daarnaast heeft Volkswagen ook nog een indrukwekkende optielijst voor de Golf beschikbaar.

Volkswagen Golf leasen

Welke motor of uitvoering er ook wordt gekozen, met de Volkswagen Golf kiest de zakelijke rijder altijd voor een van de meest veelzijdige en populairste modellen op de zakelijke markt. De VW Golf staat bekend om de bijna onverslaanbare combinatie van rijcomfort, dynamiek en betrouwbaarheid. Onze lease-adviseurs zijn op de hoogte van alle voordelen van het leasen van de Volkswagen Golf, de vergelijkbare Ford Focus en Toyota Corolla en de iets compactere VW Polo.

36 maanden48 maanden60 maanden
10.000 km445,00412,00391,00
15.000 km459,00428,00410,00
20.000 km474,00445,00427,00
25.000 km491,00463,00445,00
Meer informatie aanvragen »